Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 19. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Sancar Nare'nin Gediz'le Gittiğini Öğreniyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 19. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Sancar Nare’nin Gediz’le Gittiğini Öğreniyor!

Star Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizilerinden Sefirin Kızı 18. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Akın, Kahraman’ın yardımıyla Nare’yi kaçırıyor. Sancar, onlara engel olmaya çalışırken vurulup denize düşüyor. Akın, Nare’yi Yunanistan’a kaçırmadan Sancar, bir balıkçı teknesiyle onlara ulaşıyor. Geniz ile Elvan’da, Kahraman’ın yönlendirmesiyle Akın’a yardım edenin Yahya olduğunu zannediyorlar. Sancar ve Nare, yaralı bir şekilde Akın’ın elinden kurtuluyor. Onu konağa getiriyor. Sefirin Kızı, 19. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Sancar, Nare’nin Gediz’le gittiğini öğreniyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Sancar Nare’nin Gediz’le Gittiğini Öğreniyor!

Sefirin Kızı 19. bölüm ön izlemesinde; Nare, Sancar’ın evinde hapis hayatı yaşamaktan şikayet ediyor. Ancak, Sancar onu yaralı bir şekilde bırakmak istemiyor. Menekşe ise, Nare ile aynı evde yaşamayı bırak aynı masaya bile oturmak istemiyor. Buna daha fazla dayanamayan Nare, ev halkına ya Sancar’ın kendisini gitmesi için bırakmasını yada o konağı onlara dar edeceğini söylüyor. Elvan, Sancar’a Akın’a yardım edenin Yahya olduğunu söylüyor. Gediz, Nare’ye aşık olduğunu itiraf ediyor. Konakta tutsak hayatı yaşayan Nare’yi Gediz alıp götürüyor. Bu durumu öğrenen Sancar, öfkeden deliye dönüyor.

İşte Sefirin Kızı 19. bölüm ön izelmesi…

https://twitter.com/i/status/1303080770433617920

SEFİRİN KIZI 18. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kahraman, Akın’dan yüklü bir para karşılığında onun kaçmasına ve Nare’yi kaçırmasına yardım ediyor. Sancar, Nare’yi kurtarmaya çalışırken vurulup denize düşüyor. Tekneyle kaçırılan Nare, Sancar’ın ölmemiş olması için dua ediyor. Sancar, yaralı bir şekilde bir balıkçı teknesi bulup onların peşine düşüyor.

Akın’ın teknesine ulaşan Sancar, gizlice Nare’nin yanına gidiyor. Nare, bayılan Sancar’ın kolundaki kurşunu çıkarıyor. Akın, Yunanistan’a girmek için geceyi beklerken Sancar, Nare ile birlikte denize atlayıp kaçacakken Akın onları görüyor. Tam Sancar’ı vuracakken Nare. onun önüne geçiyor ve vurulup denize düşüyor.

Sancar, onu denizde bulup balıkçı teknesine götürüyor. Menekşe, Yahya’yı yine Dudu ile aralarında olanları Elvan’a söylemekle tehdit edip Loki’yi işten çıkarmasını istiyor. Gülsin, Menekşe ile Yahya’nın konuşmalarını dinliyor ve Elvan’a koşup duyduklarını söylüyor. Elvan, Yahya’nın şirkette bir halk karıştırdığını öğrenince, onun zimmetine para geçirdiğini düşünüyor.

Elvan, Gediz’e. Nare’nin telefonundan gelen mesajı başkasının gönderdiğini anlıyor. Gediz’de, Kahraman’ın Akın’la iş birliği yaptığını anlıyor. Ancak Kahraman, Akın’ı arayıp kendisinden şüphelendiğini söylüyor ve bütün gözleri Yahya’ya çevirmek için onun hesabına para göndertiyor. Gediz, Yahya’yı alıp evine götürüp kilitliyor.

Sancar, yaralı olan Nare’yi karaya ulaştırıyor. Nare, tedavi gördükten sonra Sancar onu konağa getiriyor. Menekşe, bu duruma karşı çıkıyor. Gediz ise, Nare’nin Menekşe’nin yaşadığı eve götürüldüğünü duyunca Sancar’a çok öfkeleniyor. Onu kendi evine getirmek için harekete geçiyor.

Sefirin Kızı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler