Ana SayfaDizilerMasterChef 2020'nin 4. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununun Kazananı Kim...

İlgili Postlar

MasterChef 2020’nin 4. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununun Kazananı Kim Oldu?

Tv 8’nin fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye 2020, 4. haftanın ilk bölümüyle ekrana geldi. Haftanın ilk gününde, geçen hafta elenen Gülşah’ın yerine yarışmaya Arem katıldı. Yarışmacılar kaptanlık oyunu için mücadele etti. Şefler, kaptanlık oyunu için yarışmacılardan Menemen yemeği yapmalarını istedi. Menemen’i en iyi yapan yarışmacı Mavi takım kaptanı oldu. MasterChef 2020’nin 4. hafta kaptanlık oyununu kim kazandı? Avantaj oyununun kazananı kim oldu? Ayrıntılar haberimizde…

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef 2020’nin 4. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef 2020’nin 4. hafta ilk bölümünde, Gülşah’ın geçen hafta elenmesinden sonra onun yerine yarışmaya Arem katıldı. 16 yarışmacı kaptanlık oyunu için bir mutfaktaki yerleri aldı. Şefler, geçen haftanın kritiğini yapmak için bütün yarışmacılara tek tek söz verdiler. Daha sonra kaptanlık oyunu için onlardan Menemen yemeği yapmalarını istediler.

KAPTANLIK OYUNU!

Kaptanlık oyununda, yarışmacılar en iyi Menemen’i üçerli gruplar halinde yaptılar ve şefler tadımlarını sıraya göre yaptılar. Tadımlar sonrasında şefler, en iyi Menemen yemeğini yapan yarışmacının Esra olduğunu açıkladı. Esra, en iyi menemen yemeğini yaparak 4. haftanın mavi takım kaptanı olmaya hak kazandı.

Mavi takım kaptanı olan Esra, Kırmızı takım kaptanı olarak yarışmaya yeni katılan Arem’i seçti. Arem, yarışmaya katıldığı ilk gün Kırmızı takım kaptanı oldu. Takımlar kuruldu. Esra, strateji yapmak istedi ve karşı takıma tatlıcı bırakmamak istedi. Ancak, kırmızı takıma alınan Eray, tatlıda pastada yapabileceğini açıklayıp karşı takıma gözdağı verdi.

Mavi takım kaptanı Esra, seçtiği yarışmacılar; Emir, Furkan, Berker, Özgül, Ebru, Ayyüce ve Duygu oldu.

Kırmızı Takım kaptanı Arem, seçtiği yarışmacılar; Serhat, Barbaros, Tanya, Sefa, Uğur, Celal, ve Eray oldu.

Avantaj Oyununun Kazananı Kim Oldu?

Takımlar kurulduktan sonra, Mavi ve Kırmızı takım kaptanı avantaj oyunu için karşı karşıya geldi. Şefler, her iki takımın kaptanından Falafel yemeği yapmalarını istedi. Esra ile Arem, yemeklerini verilen süre içerisinde bitirip şeflere sunumlarını yaptı. Şefler, tadımları yaptıktan sonra iki tabaktan en iyisini Esra’nın tabağı olduğunu açıkladılar. Mavi takım kaptanı Esra, avantaj oyununu kazanarak dokunulmazlık oyununda beş dakika daha avantaj sağlamış oldu.

MasterChef 2020’nin 3. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler