Ana SayfaDizilerYeni Hayat 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kızıyla Tehdit Edilen Adem Ne...

İlgili Postlar

Yeni Hayat 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kızıyla Tehdit Edilen Adem Ne Yapacak?

Kanal D’nin yeni dizilerinden Yeni Hayat 2. yeni bölümüyle 10 Eylül perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Adem, Yasemin’i baygın halde bulup eve getirir. Yasemin, Kunduzi’nin dediklerini tutup Adem’i kendisine aşık etmeye çalışır. Zaten karısını çok kıskanan Timur, kamera kayıtlarını izleyince karısıyla Adem’in yakınında karısını görür. İşinden başka bir şey düşünmeyen Adem, Yasemin’in tuzağına mı düşecek mi? Yeni Hayat dizisinin 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kızıyla tehdit edilen Adem, ne yapacak?

Perşembe Dizileri 2020

Kızıyla Tehdit Edilen Adem Ne Yapacak?

Yeni Hayat dizisinin 2. bölüm 2. fragmanında; Adem, Yasemin’e onun buluşup pazarlık yaptığı adam tarafından kızıyla tehdit edildiğini söylüyor. Yasemin ise, kendi oyununu ortaya çıkarabilecek kabiliyette olan Adem’i çevresinden uzaklaştırmak için onun işten ayrılmasını, kendisi yüzünden başının belaya girmemesini söylüyor. Timur, karısının kendisinden uzaklaşmasının sebebini anlamaya çalışıyor.

İşte Yeni Hayat 2. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1303027708033748999

YENİ HAYAT DİZİSİNİN 1. BÖLÜM ÖZETİ!

İşinden ayrılan bordo bereli Adem, iş aramaya başlar. Ancak, her kapı yüzüne kapanır. Bir gün eşinin şiddetinden kaçan bir kadının hayatını kurtarır ve haberlere çıkar. Timur beyin yanında çalışan Adem’in teşkilattan arkadaşı Bekir, onun yaptığı kahramanlığı televizyondan izler. Timur bey, ilk eşini aldığı tehditlerin ardından kaybetmiş ölüsünü dahi bulamamıştır.

Aynı şekilde yeni eşi Yasemin’e de, tehdit mektupları gelince ona bir koruma tutmak ister. Bekir’in aklına Adem gelir ve ona kefil olur. Adem, bu teklifi kabul etmekte kararsız kalır ama eşi Nevin ısrar edince kabul eder. Adem ve eşine Timur bey bahçeli bir ev tahsis eder. Yasemin, Timur beyi sevmez ve ondan şiddet görür.

Kunduzi ile iş birliği yapan Yasemin, Timur’dan para koparıp öldü süsü verip ortadan kaybolmaktır. Timur’un Adem’i işe alması Yasemin’in planını zorlaştırır. Adem, ailenin gittiği en son yemekte kurşun yağmasından işin içinde başka şeyler olduğunu anlar. Timur’un evde olmadığı bir gece, Yasemin’in çığlık atmasını duyan Adem, koşar. Yasemin, bereli bir adam gördüğünü söyler.

Adem, o adamın peşine düşünce Yasemin evden kaçıp Kunduzi’nin yanına gider. Kunduzi, Adem’in zorlu biri olduğunu, ona kendisini aşık ederse ancak onu aptal edeceğini söyler. Adem, Yasemin’in yerini bulur ve içeri girdiğinde onu baygın bir şekilde yerde yatarken görür.

Yeni Hayat 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yasemin Kendini Kurtarmak İçin Adem’i Kullanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler