Ana SayfaDizilerİyi Günde Kötü Günde Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

İyi Günde Kötü Günde Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Star Tv’nin yeni dizilerinden İyi Günde Kötü Günde, izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Bir çok usta oyuncuyu bir araya getiren 03 medya tarafından yapılan İyi Günde Kötü Günde dizisi, yeni sezona bomba düşecek. Başrollerini, Elçin Sangu, Yasemin Allen ve Ozan Dolunay’ın yer aldığı İyi Günde Kötü Günde dizisinin tanıtımları büyük ilgi gördü. Dizi, hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İyi Günde Kötü Günde dizisinin yayın tarihi belli oldu. Detaylar haberimizde…

Elçin Sangu kimdir?

Yasemin Allen kimdir?

İyi Günde Kötü Günde Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

İyi Günde Kötü Günde dizisi ilk bölümüyle 12 Eylül cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin büyük ilgi gören tanıtımlarında; Leyla’nın yolu düğünde terk edildiği Kaan’la tekrardan kesişir. Onu gördüğünde neden kendisine böyle bir şey yaptığının hesabını sorar. Kaan’ın ise, Leyla’ya verilecek pek cevabı yoktur. Düğün organizatörü olan Leyla, Kaan’ın düğününü de organize işini alınca olanlar oluyor.

İşte İyi Günde Kötü Günde ilk bölüm yeni fragmanı….

Star Tv ekranında yayınlanacak olan, İyi Günde Kötü günde dizisinin senaryosunu Pelin Karamehmetoğlu ve Aksel Bonfil’in birlikte kaleme aldı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Barış Erçetin oturuyor. İlginç hikayesiyle büyük beğeni toplayacağı tahmin edilen dizide; Leyla bir düğün organizatörüdür. Düğün masasında sevdiği adam tarafından terk edilen Leyla, üstüne bir de ter edildiği adamın düğününü organize etmek durumunda kalıyor. Romantik komedi tarzındaki dizinin ilk fragmanı gibi ikinci fragmanı da büyük beğeni topladı.

 Mehmet Ozan Dolunay Kimdir?

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE DİZİSİNDE BAŞKA KİMLE VAR?

Başrollerinde Elçin Sangu, Yasemin Kay Allen ve Mehmet Ozan Dolunay’ın yer aldığı dizide, Şenay Gürler, Derya Alabora, Nergis Kumbasar, Hakan Salınmış, Sinan Albayrak, Ali Yağcı, Deniz Işın ve Tugay Erdoğan gibi oyuncular da yer alıyor. Büyük bir merakla beklenen dizi, ilk bölümüyle 12 Eylül cumartesi saat 20:00’da Star Tv ekranında izleyicisiyle buluşacak.

İyi Günde Kötü Günde 3. Fragmanı Yayında! Leyla Kendisini Düğünde Terk Eden Kaan’la Yüzleşiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler