Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cumali Yamaç'ı Neden Vurduğunu...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cumali Yamaç’ı Neden Vurduğunu Açıklıyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, merakla beklenen 4. sezon ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yamaç, Emir’i korumak için onun yanına Mahsun’u gönderiyor. Arık, bir yolunu bulup Emir’i kıskıvrak yakalıyor ve oracıkta onu öldürüyor. Yamaç, Emir’in cesedini Çukur’un duvarında görünce Arık’ı buluyor ve ikili büyük bir kavgaya girişiyor. Onları izleyen Cengiz, Yamaç’ı yanına almak istiyor. Seren, Cumali’yi bulup ona babasının ölüm videosunu teslim edip gidiyor. Videoyu izleyen Cumali, Yamaç’o üç yerinden vuruyor. Çukur 4. sezon 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Cumali, Yamaç’ neden vurduğunu aileye açıklıyor. Sultan, şok oluyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Cumali Yamaç’ı Neden Vurduğunu Açıklıyor!

Çukur dizisinin 4. sezon 2. bölüm fragmanında; Cumali, Yamaç’ı üç yerinden vuruyor. Mahallede, Yamaç’ın abisi tarafından vurulduğu haberi yayılıyor. Hastaneye kaldırılan Yamaç’ın durumu ne olacak bilinmiyor. Sultan, Cumali’den oğlunu vurmasının hesabını soruyor. Tüm aile bir aradayken Cumali, Yamaç’ın babasının katili olduğu için vurduğunu, onun yaşayacağını ancak, iyileşir iyileşmez mahalleden defolup gideceğini söylüyor. Sultan, duydukları karşısında şok oluyor. Durumu bilen, Vartolu ise, Cumali’nin tepkisi karşısında ne yapacağını bilemiyor.

İşte Çukur dizisi 4. sezon 2. bölüm fragmanı…

ÇUKUR 4. SEZON 1.  BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Erdenetlerin tüm sırlarını bilen Emir’in hayatı tehlikeye giriyor. Yamaç, onu korumak için Mahsun’u görevlendiriyor. Mahsun, kendisine gelen yardım telefondan sonra dışarı çıkıyor. Arık’ın adamları Emir’i yanına getiriyor. Emir, onların hiçbir zaman aile olamayacağını, onun babasının onu hiç sevmediğini yüzüne vuruyor. Arık, Emir’i oracıkta öldürüyor ve cesedini Çukur’un duvarına astırıyor.

Emir’in cesedini gören Yamaç, Arık’ı buluyor ve ikili öldüresiye kavgaya tutuşuyor. Koçovalı kardeşler gelip ikiliyi ayırıyor. Emir’in eşi, Yamaç’a onun her şeyi not aldığı defterini ona veriyor. Yamaç, defterden Erdenetlerin kargo şirketiyle yurt dışına uyuşturucu kaçırdığını öğreniyor. Kargo tırlarını bulup içindeki uyuşturucuları yok ediyor.

Arık, tırların kaybolduğunu babasına söylediği sıralarda. Yamaç, kardeşleri ve Çukurlular, onların arabalarının önünü kesip büyük bir gövde gösterisi yapıyor. Cengiz, Yamaç’tan çok etkileniyor ve onu yanında istediğini oğluna söylüyor. Yamaç’ı yanında istemeyen Arık, eline geçen İdris’in öldürülme videosunu Cumali’ye gönderiyor.

Cumali, videoyu seyrettikten sonra deliye dönüyor ve Yamaç’ı karşısına alıp onun babasına değil neden kendisinin kafasına sıkmadığını söleyip Yamaç’ı üç yerinden vuruyor.

Çukur Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 4. Sezon 1. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler