Ana SayfaDizilerGençliğim Eyvah 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet Azra'yı Zola'ya Bırakıyor!

İlgili Postlar

Gençliğim Eyvah 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet Azra’yı Zola’ya Bırakıyor!

Atv’nin sevilen dizilerinden Gençliğim Eyvah 13. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Çağla, babasına Ahmet’le evleneceğini soruyor ve onunla konuşmak için dükkana gidiyor. Azra ise, Ahmet’i Çağla ile görmeye dayanamayıp evi terk etmeye karar veriyor. Zola ile Çavi’nin, peşini bırakmayan mafyanın karşısına oğullarını korumak için Arif ile Zekeriya geçiyor. Gençliğim Eyvah dizisinin 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ahmet, Azra’yı Zola’ya bırakıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Ahmet Azra’yı Zola’ya Bırakıyor!

Gençliğim Eyvah dizisinin 14. bölüm 1. fragmanında; Arif ile Zekeriya, karılarının başka adamlardan İngiliz kızları olduğunu öğrenip ortalığı yakıp yıkıyor. Bu bir rüya mıdır veya eşleri tarafından yapılan bir intikam mıdır? Ailesinin mutluluğu için kendisini feda eden Ahmet, Azra’nın çektiği aşk acısına karşılık Zola ile buluşuyor. Ona, Azra’ya karşı duyguları olduğunu bildiğini ve kendisinin onu hak etmediğini söylüyor. Tekrar eve dönen Azra, mutluluktan Zola’nın boynuna sarılıyor.

İşte Gençliğim Eyvah 14. bölüm 1. fragmanı…

GENÇLİĞİM EYVAH 13. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zola ile Çavi’nin peşinde olan mafyadan haberi olan Arif ile Zekeriya, çocuklarını onların elinden kurtarmak için harekete geçiyor. Onların karşı karşıya geldikleri zaman kendilerini oğullarına siper edip onların elinden çocuklarını kurtarıyor. Azra, Ahmet tarafından terk edildikten sonra onları sürekli bir arada göreceği için uzaklara gitmeye karar veriyor.

Çağla’nın babası, Ahmet’le konuşup ona ne zaman evleneceklerini soruyor. Sadece, ailesiyle tanışmak için anlaşan Ahmet, zor durumda kalıyor. Çağla ise, Azra’yı alt edip Ahmet’i elde ettiği için çok mutlu oluyor. Ancak, Ahmet’in ailesi onun Çağla ile evlenmesine pek sıcak bakmıyor.

Zola, Azra’yı İstanbul’da bulup eve getirmeye ikna ediyor. Azra, eve döndükten sonra, Zekeriya çok mutlu oluyor. Ahmet, Zola’nın Azra’ya karşı ilgisini geriden izleyip onun bir daha kendisine dönmeyeceğini anlıyor ve ailesi için yaptığı fedakarlığı açıklamıyor. Çağla ise, Azra’nın elinden Ahmet’i aldığı için büyük bir zafer yaşıyor. Bakalım Azra ile Zola, gerçekten sevgili olabilecek mi?

Gençliğim Eyvah 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Terk Edilmeye Dayanamayan Azra Uzaklara Gidiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler