Ana SayfaDizilerGençliğim Eyvah 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Terk Edilmeye Dayanamayan Azra Uzaklara...

İlgili Postlar

Gençliğim Eyvah 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Terk Edilmeye Dayanamayan Azra Uzaklara Gidiyor!

Atv’nin sevilen dizilerinden Gençliğim Eyvah, 13. yeni bölümüyle 7 Eylül pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde;  İtalya’dan gelen mafya Zola ile Çavi’yi bulur. Arif ile Zekeriya, oğullarını o adamların ellerinden kurtarmak için harekete geçer. Ahmet’in, tam Azra’yı istemeye gidecekleri gün bırakıp gitmesine aile bir anlam veremez. Arif, son anda Azra’yı yüz üstü bırakan Ahmet’e kahreder. Ahmet ise, anahtarları bırakıp evi terk eder. Gençliğim Eyvah 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Terk edilmeye dayanamayan Azra, uzaklara gidiyor. Bakalım onu gitmekten kim vazgeçirecek?

Pazartesi Dizileri 2020

Terk Edilmeye Dayanamayan Azra Uzaklara Gidiyor!

Gençliğim Eyvah 13. bölüm 2. fragmanında; Azra, Ahmet’le Çağla’yı görmemek için valizini toplayıp uzaklara gitmek için evini terk ediyor. Ahmet ise, formalitede olsa Çağla ile birlikte olmayı kabul ettiği için büyük üzüntü içerisine giriyor. Zola, Azra’ya engel olmaya çalışıyor. Bakalım Zola, Azra’yı gitmemeye ikna edebilecek mi?

İşte Gençliğim Eyvah 13. bölüm 2. fragmanı..

GENÇLİĞİM EYVAH 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Kalbinden rahatsızlanan Arif, hastaneye kaldırılır. İlaçların etkisiyle Hacer’e, İtalyan kadınlarla Bodrum’da tanıştıklarını sabaha kadar eğlendiklerini anlatmaya başlar. Zola, durumu görüp Zekeriya’ya haber verir. O diğerlerini oyalarken Zola ile Çavi, Arif’i terasa çıkartıp kendisine getirir. Onların konuşmalarını duyan Ahmet, Zola’nın kardeşi olduğunu anlar.

Zola ile Çavi’yi sıkıştırınca, babalarının annelerinin susmaları karşılığında para istediğini öğrenir. Arif, hastaneden çıktıktan sonra Zola ile Çavi’nin anneleri, Arif ile Zekeriya’ya istedikleri parayı bulmaları için tam 24 saat süre verir. Bu parayı bulamayacaklarını bilen ikili eşlerine birer mektup yazıp evi terk eder.

Ancak yolda Zola ile Çavi’nin annelerini taksiye binip giderken görürler. Onların para istemeden ülkeyi terk ettiğini öğrenen Arif ile Zekeriya, eşleri görmeden eve dönüp mektupları alır. Aile Ahmet’e Azra’yı istemek için hazırlanır. Ancak Ahmet, birden ortadan kaybolur. Ahmet, Çağla’dan 100 bin euro alarak onun ailesine sahte damak olmayı kabul eder. O aldığı parayı da kadınlara vererek ülkeyi terk etmelerini ve kendisinin o parayı verdiğinden kimsenin haberi olmamasını ister. Azra, bir kez daha Ahmet tarafından terk edildiği için kahrolur. Zola’yı düşünmediği için de pişman olur.

Gençliğim Eyvah 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Arif Ahmet’i Evlatlıktan Ret Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler