Ana SayfaDizilerAkıncı Dizisinin Çekimleri Başladı!

İlgili Postlar

Akıncı Dizisinin Çekimleri Başladı!

Atv ekranlarında yayınlanacak olan Akıncı dizisinin yapımcılığını NTC medya üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Veli Çelik oturuyor. Türk dizi ve sinema sektöründe ülkemizin ilk kahraman markası olma hedefiyle yola çıkan Akıncı dizisinin çekimleri başladı. Akıncı dizisinde, kökleri Osmanlı’ya dayanan modern bir süper kahraman olan Fatih’in hikayesi anlatılacak.

Şükrü Özyıldız Kimdir?

Büşra Develi Kimdir?

Akıncı Dizisinin Çekimleri Başladı!

Modern bir halk kahramanı uyarlaması olan Akıncı dizisinin çekimlerine başlandı. Yapımcılığını NTC Medya’nın yönetmenliğini Veli Çelik’in üstlendiği dizi çok yakında Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Akıncı dizisinin, başrollerini Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca; Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Serhat Onat, Ayça Erturan, Müge Boz, Berrin Arısoy, Berrak Kuş, Yılmaz Bayraktar, Ercü Turan, Deren Talu yer alıyor. Atv ekranlarında yayınlanacak ve büyük ilgi göreceği tahmin edilen dizinin çekimleri özel bir platformda ve başta Kuzguncuk olmak üzere İstanbul’un tarihi semtlerinde gerçekleşecek.

Akıncı dizisi, güçlü senaryosu ve oyuncu kadrosunun yanında kostüm tasarımları vede teknolojisiyle Akıncı, dizi-sinema sektöründe Türkiye’nin ilk kahraman markası olma iddiasını taşıyacak. Bu konseptin ilk televizyon dizisi olarak ekrana gelecek olan Akıncı, seyircinin daha önce televizyonda hiç karşılaşmadığı bir kahramanı seyirci ile buluşturacak.

İddialı oyuncu kadrosuyla çekimlere başlayan Akıncı dizisi, çok yakında Atv’de…

Yıldıray Şahinler Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler