Ana SayfaKimdirSerhan Onat Kimdir?

İlgili Postlar

Serhan Onat Kimdir?

“Bodrum Masalı” dizisinin sevilen oyuncusu Serhan Onat kimdir? Serhan Onat kaç yaşında? Serhan Onat dizileri neler? Serhan Onat filmleri neler? Serhan Onat aslen nereli? Serhan Onat hangi burç? Serhan Onat hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Serhan Onat Kaç Yaşında? Serhan Onat Aslen Nereli? Serhan Onat Hangi Burç?

Serhan Onat, 10 Ekim 1994 tarihinde İzmit’te dünyaya gelmiştir. Aslen İzmitli olan Serhan Onat, Terazi burcudur.

Serhan Onat Kimdir?

Serhan Onat eğitim hayatını Eskişehir’de tamamlamıştır. Küçük yaşlardan beri sanatla iç içe olan Serhan Onat, 12 yaşından beri bale dersleri almaktadır. Yeteneği Tan Sağtürk tarafından keşfedilen Serhan Onat liseden mevzun olduktan sonra “Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk Bölümü”nü kazanmıştır. Eğitimi için Eskişehir’e yerleşen Serhan Onat okuldan mevzun olduktan sonra İstanbul’a gelmiştir.

Oyunculuk kariyerine ilk olarak tiyatro sahnesinden başlayan Serhan Onat, ilk olarak 2013 senesinde Star TV ekranlarında yayınlanan başrolünde Halit Ergenç ve Nur Fettahoğlu’nun yer aldığı”Muhteşem Yüzyıl” dizisiyle ekran karşısına geçmiştir. Dizide şehzade “Murat”ı canlandıran Serhan Onat kısa sürede yeteneğini izleyiciye kanıtlamış ve oyunculuğuyla çok sevilmiştir. Ardından 2015 senesinde “Mayıs Kraliçesi” dizisinde yer almıştır. 2016 yılında “Bodrum Masalı” dizisiyle Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan Serhan Onat şuanda kendisine gelen projeleri değerlendirme aşamasındadır.

Serhan Onat Dizileri

  • 2016 – Bodrum Masalı
  • 2015 – Mayıs Kraliçesi
  • 2013 – Muhteşem Yüzyıl

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler