Ana SayfaKimdirAli Bahadır Bahar Kimdir?

İlgili Postlar

Ali Bahadır Bahar Kimdir?

“Ferhat ile Şirin” dizisinin sevilen oyuncusu Ali Bahadır Bahar kimdir? Ali Bahadır Bahar kaç yaşında? Ali Bahadır Bahar dizileri neler? Ali Bahadır Bahar filmleri neler? Ali Bahadır Bahar aslen nereli? Ali Bahadır Bahar hangi burç? Ali Bahadır Bahar hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Ali Bahadır Bahar Kaç Yaşında? Ali Bahadır Bahar Aslen Nereli? Ali Bahadır Bahar Hangi Burç?

Ali Bahadır Bahar, 1 Ocak 1980 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan başarılı oyuncu Ali Bahadır Bahar, Oğlak burcudur.

Ali Bahadır Bahar Kimdir?

Ali Bahadır Bahar eğitim hayatını İzmir’de tamamlamıştır. 1998 senesinde sokak tiyatrosuyla sanat hayatına başlayan Ali Bahadır Bahar uzun yıllar özel tiyatrolarda da çalışmıştır. Kendisini oyunculuk alanında daha iyi yetiştirmek için “Aralık Derneği”, “Çağdaş Gösteri Sanatları Merkezi (ÇGSM)”, “Beylikdüzü Kültür Sanat Merkezi”, “Başkent İletişim Bilimleri Akademisi” ve “Studio Oyuncuları” gibi kurumlarda eğitim alan Ali Bahadır Bahar, “Kadıköy Halk Eğitim Merkezi”nin yaratıcı drama kursundan da mezun olmuştur. Bir süre sonra Galataperform’da yaratıcı yazarlık eğitimi vermeye başlayan Ali Bahadır Bahar ilk olarak 2015 senesinde çekilen “Baba Candır” dizisiyle ekran karşısına geçmiştir.

Canlandırdığı “İrfan” karakteriyle çok sevilen Ali Bahadır Bahar ardından 2016 yılında “Arka Sokaklar” dizisinde oynamıştır. 2019 yılında “Ferhat ile Şirin” dizisinin kadrosunda yer alan Ali Bahadır Bahar şuanda kendisine gelen projeleri değerlendirmektedir.

Ali Bahadır Bahar Dizileri

  • 2019 – Ferhat ile Şirin
  • 2016 -Arka Sokaklar
  • 2015 – Baba Candır
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler