Ana SayfaDizilerUğur Aslan Çukur Dizisine Veda Etti!

İlgili Postlar

Uğur Aslan Çukur Dizisine Veda Etti!

Uğur Aslan, geçtiğimiz sezon Çukur’un kadrosuna dahil olmuştu. Başarılı oyuncu, Çukur dizisinin 4. sezon ilk bölümünde diziye veda etti. Uğur Aslan, dizide dört bölüm Emir karakteriyle yer aldı. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde Emir karakteri can verdi. Büyük üzüntü duyan oyuncunun hayranları ise, ‘Elveda Emir’ başlıklı yazılar ve fotoğraflar paylaştı.

Uğur Aslan kimdir?

Uğur Aslan Çukur Dizisine Veda Etti!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur’da, Arık, kendileri hakkında çok şey bilen Emir’i buluyor. Emir, onların tüm kirli işlerini bildiğini, babasının onu hiç sevmediğini, aile görmek istiyorlarsa Çukur’a gitmelerini söylüyor. Onun duymak istemediği şeyleri yüzüne söyleyen Emir’i Arık oracıkta vurup öldürüyor.

İşte Emir’in ölüm sahnesi…

Başarılı oyuncu Uğur Aslan, yeni sezonun ilk bölümünde Çukur dizisine veda etti. Geçtiğimiz sezon ‘Emir’ karakteriyle konuk oyuncu olarak ‘Çukur’ dizisi kadrosuna dahil olan Uğur Aslan, dizinin yeni sezonun ilk bölümünde Arık tarafından vurularak öldürüldü. Dizideki tüm dengeleri değiştiren ‘Emir’ karakteriyle dört bölüm yer alan başarılı oyuncu, dizinin hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Çukur dizisinin, dün akşam yayınlanan bölümde can veren Emir’in ölümünden sonra, Uğur Aslan’ın hayranları ‘Elveda Emir’ başlıklı yazılar ve fotoğraflar paylaştı. Aslan, konuk oyuncu olarak yer aldığı Çukur dizisindeki rolünün sona ermesiyle birlikte yeni projeler için görüşmelere başladı. Bakalım sevilen oyuncu hangi yeni projelerle tekrar ekranlara gelecek?

ÇUKUR 4. SEZON 1.  BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Erdenetlerin tüm sırlarını bilen Emir’in hayatı tehlikeye giriyor. Yamaç, onu korumak için Mahsun’u görevlendiriyor. Mahsun, kendisine gelen yardım telefondan sonra dışarı çıkıyor. Arık’ın adamları Emir’i yanına getiriyor. Emir, onların hiçbir zaman aile olamayacağını, onun babasının onu hiç sevmediğini yüzüne vuruyor. Arık, Emir’i oracıkta öldürüyor ve cesedini Çukur’un duvarına astırıyor.

Emir’in cesedini gören Yamaç, Arık’ı buluyor ve ikili öldüresiye kavgaya tutuşuyor. Koçovalı kardeşler gelip ikiliyi ayırıyor. Emir’in eşi, Yamaç’a onun her şeyi not aldığı defterini ona veriyor. Yamaç, defterden Erdenetlerin kargo şirketiyle yurt dışına uyuşturucu kaçırdığını öğreniyor. Kargo tırlarını bulup içindeki uyuşturucuları yok ediyor.

Arık, tırların kaybolduğunu babasına söylediği sıralarda. Yamaç, kardeşleri ve Çukurlular, onların arabalarının önünü kesip büyük bir gövde gösterisi yapıyor. Cengiz, Yamaç’tan çok etkileniyor ve onu yanında istediğini oğluna söylüyor. Yamaç’ı yanında istemeyen Arık, eline geçen İdris’in öldürülme videosunu Cumali’ye gönderiyor.

Cumali, videoyu seyrettikten sonra deliye dönüyor ve Yamaç’ı karşısına alıp onun babasına değil neden kendisinin kafasına sıkmadığını söleyip Yamaç’ı üç yerinden vuruyor.

 Çukur 4. Sezon 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cumali Yamaç’ı Neden Vurduğunu Açıklıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler