Ana SayfaDizilerBaraj 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tarık Nazım'a Nehir'e Aşık Olduğunu Söylüyor!

İlgili Postlar

Baraj 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tarık Nazım’a Nehir’e Aşık Olduğunu Söylüyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj 5. yeni bölümüyle 15 Eylül salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nazım, kendisini beğenmeyeceği ve Nehir’i kaybetmekten korktuğu için ona Tarık’ın resmini gönderdiğini itiraf eder. Diğer halletmesi gerekin işi için gittiği yerde asansörde Nehir ile karşılaşır. Nehir, eski işine geri dönmüştür ve yeni bir kimliğe bürünmüştür. Nazım, Nehir’i görünce tanıyabilecek mi? Baraj dizisinin 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Tarık, Nazım’a Nehir’e aşık olduğunu söylüyor.

Salı Dizileri 2020

Tarık Nazım’a Nehir’e Aşık Olduğunu Söylüyor!

Baraj dizisinin 5. bölüm 2. fragmanında; Nazım, Tarık’ın İstanbul’a gitmesi için ona yardım ediyor. Ona Nehir’den uzak durmasını tembihliyor. Ama Tarık, Nehir’den uzak duramayacağını çünkü ona aşık olduğunu söylüyor. Nazım, donup kalıyor.

İşte Baraj 5. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1304859717894840321

BARAJ 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Nehir, çekmecede Nazım’ın kimliğini bulur. Gitmek için, onun kendisini almaya geldiğinde kimliği ona gösterip, onu çekmecede bulduğunu söyler. Nazım, ilk kez gördüğünü söyleyip onu hava alanına götürmek için yola çıkar. Yolda, Tarık’ın şantiyede kaza geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığını öğrenir. Nehir’i yolda bırakıp onunla vedalaşır.

Nazım, hastanede Tarık’ın refakatçısı olarak kalır. Tarık, Nazım çay almaya gittikten sonra onun cebinden telefonunu alıp kaza geçirdiğini hastanede olduğunu Nehir’e söyler. Uçağın saatini bekleyen Nehir, gitmekten vazgeçtiğini Zerrin’e söyler. Zerrin, de onu almadan gitmek istemeyip uçağa binmez.

Nazım, hastanede Nehir’in gerçekleri öğrenmemesi için elinden geleni yapar. Tarık, hastaneden çıkıp eve gelir. Zahra, kocasıyla onların karşısındaki eve taşınır. Tarık’ın yanında Nehir’i görünce kıskanır ve eve onu görmeye gittiğinde Nehir’in ona Nazım dediğini duyar. O yokken eve gidip Tarık’ı tehdit eder. Her şeyi öğrenen Zahra, Tarık’ın kendisini İstanbul’a götürmesi karşılığında susacağını söyler.

İki gün sonra Nehir, Nazım’a artık gitmesi gerektiğini söyler. Nazım, onu bıraktıktan sonra Nehir’e, kendi kimliğini açıklar. Onu kaybetmekten korktuğu için Tarık’ın fotoğrafını ona gönderdiğini söyler. Ama Nehir, bu yaptığı için çok sinirlenir ve onun bir daha kendisini göremeyeceğini söyleyip gider.

Baraj 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Nazım’ı Terk Edip Eski İşine Geri Dönüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler