Ana SayfaDizilerGençliğim Eyvah 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zola Azra'nın Kendisine Bıraktığı Mektubu...

İlgili Postlar

Gençliğim Eyvah 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zola Azra’nın Kendisine Bıraktığı Mektubu Okuyor!

Atv’nin sevilen dizisi Gençliğim Eyvah 14. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Arif ile Zekeriya, eşlerinin başka adamlardan İngiliz kızları olduğunu öğrenip ortalığı yakıp yıkar. Ailesinin mutluluğu için kendisini feda eden Ahmet, Azra’nın çektiği aşk acısına karşılık Zola ile buluşur. Ona, Azra’ya karşı duyguları olduğunu bildiğini ve kendisinin onu hak etmediğini söyler. Gençliğim Eyvah 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zola, Azra’nın gitmeden önce kendisine bıraktığı mektubu okuyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Zola Azra’nın Bıraktığı Mektubu Okuyor!

Gençliğim Eyvah 14. bölüm 2. fragmanında; Zekeriya ile Arif, eşlerinin başka adamlardan kızları olduğunu öğrenince ne yapacaklarını bilemiyor. Çavi, Seyfi’ye kardeş olduklarını söylüyor. Ama o anlamayınca Çavi, babalarının aynı kişi olduğunu söylüyor. Seyfi, duydukları karşısında düşüp bayılıyor. Zola, Azra’nın kendisine bıraktığı mektupta hayatın onları bir gün tekrar bir araya getireceğini, ona sevgisini bulutlarla göndereceğini okuyup göz yaşı döküyor.

İşte Gençliğim Eyvah 14. bölüm 2. fragmanı…

GENÇLİĞİM EYVAH 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Zola ile Çavi’nin peşinde olan mafyadan haberi olan Arif ile Zekeriya, çocuklarını onların elinden kurtarmak için harekete geçer. Onların karşı karşıya geldikleri zaman kendilerini oğullarına siper edip onların elinden çocuklarını kurtarır. Azra, Ahmet tarafından terk edildikten sonra onları sürekli bir arada göreceği için uzaklara gitmeye karar verir.

Çağla’nın babası, Ahmet’le konuşup ona, kızıyla ne zaman evleneceklerini sorar. Sadece, ailesiyle tanışmak için anlaşan Ahmet, zor durumda kalır ve Çağla’ya yaptıkları anlaşmayı hatırlatır. Çağla ise, Azra’yı alt edip Ahmet’i elde ettiği için çok mutlu olur. Ancak, Ahmet’in ailesi onun Çağla ile evlenmesine pek sıcak bakmaz.

Zola, Azra’yı İstanbul’da bulup eve getirmeye ikna eder. Azra, eve döndükten sonra, Zekeriya çok mutlu olur. Ahmet, Zola’nın Azra’ya karşı ilgisini geriden izleyip onun bir daha kendisine dönmeyeceğini anlar ve ailesi için yaptığı fedakarlığı açıklamaz. Öte yandan Çağla ise, Azra’nın elinden Ahmet’i aldığı için büyük bir zafer yaşar. Bakalım Azra ile Zola, gerçekten sevgili olabilecek mi?

Gençliğim Eyvah 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet Azra’yı Zola’ya Bırakıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler