Ana SayfaDizilerYeni Hayat 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yasemin'i Kimler Kaçırıyor?

İlgili Postlar

Yeni Hayat 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yasemin’i Kimler Kaçırıyor?

Kanal D’nin yeni iddialı dizisi Yeni Hayat, 3. bölümüyle 17 Eylül perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Adem, arabayı durdurup Yasemin’e neden böyle bir harekette bulunduğunu açıklamasını ister. Yasemin, kendisininde bilmediğini, öylesine birden bire olan bir şey olduğunu söyler. Ama Adem, Yasemin’e bir şeyler sakladığını ve dikkatini başka yere dağıtmak için bunu yaptığını bildiğini söyler. Adem’in arkadaşı, onun Yasemin’e karşı dikkatli olmasını ve bir girdabın içine çekilmemesi için onu uyarır. Aynı hareketi Yasemin, yine yapar ve bu sefer Adem, tedbirli davranıp onu geri iter. Yeni Hayat 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yasemin’i kimler kaçırıyor?

Perşembe Dizileri 2020

Yasemin’i Kimler Kaçırıyor?

Yeni Hayat dizisinin 3. bölüm 2. fragmanında; Timur, Yasemin’le birlikte gezmeye gidiyor. Ancak yolda öncelerini bir araba kesiyor ve Yasemin kaçırılıyor. Timur, hemen Adem’i arayıp Yasemin’in kaçırıldığını söylüyor. Yasemin, kendi iş birlikçileri tarafından mı kaçırılıyor? Yoksa, bu Timur’un mu bir oyunu?

İşte Yeni Hayat 3. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1305152713504763905

 

YENİ HAYAT 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Timur, Yasemin’i Adem’in kucağında eve getirildiğini görür. Onu, bir daha kendisinden habersiz bir yere gitmemesi konusunda uyarır. Kunduzi, Adem’in uyanık biri olduğu ve yaptıkları işi bozacağından korktuğu için Yasemin’den onu kendisine aşık etmesini ister. Böylelikle onun gözü Yasemin’den başkasını görmeyecektir.

Timur ise, Adem’e karşı güvensizdir. Adem’i denemek için ondan karısını Riva’daki eve götürmesini ister. Yasemin, yolda Adem’le oturup çay içer ve ona fakir bir ailenin kızı olduğunu, Timur’la nasıl tanıştıklarını anlatır. Riva’da, Yasemin Adem’e içki içmesi konusunda ısrar eder. Timur, onları koyduğu gizli kameradan izler. Adem’in içki içmemiş olması hoşuna gider.

Ama Yasemin’in, onun yanında sarhoş olmasına çok sinirlenir ve yine karısına şiddet uygular. Kunduzi, Adem’in kızıyla karısını takip eder. Ece’yi yalnız yakalayıp ona babasının arkadaşı olduğunu söyleyip Adem’e vermesi için bir mektup verir. Adem, Kunduzi’nin tehdit mektubunu okur. Yasemin ona, işten ayrılmasını yoksa ailesinin zarar göreceğini söyler. Onun, işin peşini bırakmayacağını öğrenince de fırsatını bulup Adem’i dudağından öper.

 Yeni Hayat 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Adem Yasemin’in Bir Şeyler Sakladığını Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler