Ana SayfaDizilerYeni Hayat 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Adem Yasemin'in Bir Şeyler Sakladığını...

İlgili Postlar

Yeni Hayat 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Adem Yasemin’in Bir Şeyler Sakladığını Anlıyor!

Kanal D’nin yeni gözde dizilerinden Yeni Hayat, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Adem, Yasemin’in yerini buluyor ve içeri girdiğinde Yasemin’i yerde baygın yatarken buluyor. Kunduzi, Adem’in planlarını çözeceğini düşündüğü için Yasemin’e onu kendisine aşık etmesini istiyor. Yasemin de, Adem’i dudağından öpüyor. O anları ise güvenlik kameraları çekiyor. Yeni Hayat dizisinin 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Adem, Yasemin’in bir şeyler sakladığını ve dikkat dağıtmak için bu hareketi yaptığını anlıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Adem Yasemin’in Bir Şeyler Sakladığını Anlıyor!

Yeni Hayat dizisinin 3. bölüm 1. fragmanında; Adem, arabayı durdurup Yasemin’e neden böyle bir harekette bulunduğunu açıklamasını istiyor. Yasemin, kendisininde bilmediğini, öylesine birden bire olan bir şey olduğunu söylüyor. Ama Adem, Yasemin’e bir şeyler sakladığını ve dikkatini başka yere dağıtmak için bunu yaptığını bildiğini söylüyor. Adem’in arkadaşı, onun Yasemin’e karşı dikkatli olmasını ve bir girdabın içine çekilmemesi için onu uyarıyor. Aynı hareketi Yasemin, yine yapacak oluyor. Bu sefer Adem, tedbirli davranıp onu geri itiyor.

İşte Yeni Hayat 3. bölüm 1. fragmanı…

YENİ HAYAT 2. YENİ BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Timur, Yasemin’i Adem’in kucağında eve getirildiğini görüyor. Onu, bir daha kendisinden habersiz bir yere gitmemesi konusunda uyarıyor. Kunduzi, Adem’in uyanık biri olduğu ve yaptıkları işi bozacağından korktuğu için Yasemin’den onu kendisine aşık etmesini istiyor. Böylelikle onun gözü Yasemin’den başkasını görmeyecektir.

Timur ise, Adem’e karşı güvensizdir. Adem’i denemek için ondan karısını Riva’daki eve götürmesini istiyor. Yasemin, yolda Adem’le oturup çay içiyor ve ona fakir bir ailenin kızı olduğunu, Timur’la nasıl tanıştıklarını anlatıyor. Riva’da, Yasemin Adem’e içki içmesi konusunda ısrar ediyor. Timur, onları koyduğu kameradan izliyor. Adem’in içki içmemiş olması hoşuna gidiyor.

Ama Yasemin’in, onun yanında sarhoş olmasına çok sinirleniyor ve yine karısına şiddet uyguluyor. Kunduzi, Adem’in kızıyla karısını takip ediyor. Ece’yi yalnız yakalayıp ona babasının arkadaşı olduğunu söyleyip Adem’e vermesi için bir mektup veriyor. Adem, Kunduzi’nin tehdit mektubunu okuyor. Yasemin ona, işten ayrılmasını yoksa ailesinin zarar göreceğini söylüyor. Onun, işin peşini bırakmayacağını öğrenince de fırsatını bulup Adem’i dudağından öpüyor.

Yeni Hayat 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kızıyla Tehdit Edilen Adem Ne Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler