Ana SayfaDizilerMasterChef'te Yarışmacılar 4. MasterClass Eğitimini De Aldı! MasterClass Ödül Oyununu Kim Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef’te Yarışmacılar 4. MasterClass Eğitimini De Aldı! MasterClass Ödül Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef Türkeye 2020’nin son bölümünde yarışmacılar her üç şeften de ayrı ayrı MasterClass eğitimi aldı. Yarışmanın 4. MasterClass’ın da yarışmacılara şefler, deniz mahsullerine dair bilinmesi gereken tüm detayları anlattılar. Daha sonra her şef, aynı bir yemek tarifiyle yarışmacıların karşısına çıkıp, uygulamalı olarak anlattıkları yemeği yapmalarını istediler. Büyük ödül için yarışmacılar üç etaptan geçti. MasterClass ödül oyununu kim kazandı?

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef’te Yarışmacılar 4. MasterClass Eğitimini De Aldı!

MasterChef 2020’nin 4. haftasının MasterClass eğitiminde üç şefte ayrı ayrı yarışmacılara deniz mahsulleri hakkında uygulamalı eğitim verdi. Eğimlerin sonunda MasterClass ödülü için yarışmacılar üç etapta yarıştı. Tanya, deniz mahsullerine alerjisi olduğu için oldukça zor anlar yaşadı.

MASTERCLASS’IN İLK TURU!

İlk olarak yarışmacılar Somer şeften, Kadayıflı Karidesin nasıl temizlenip yapılacağı eğitimini aldı. Daha sonra, yarışmacılar Somer şefin tabağına en yakın tabağı yapabilmek için kıyasıya mücadele verdi. İlk turun sonunda, şefler, en iyi Kadayıflı Karides tabağını yapan  8 yarışmacıyı belirledi.

İKİNCİ TURA KİMLER GEÇTİ!

Mehmet şef, Kadayıflı Karidesi en iyi yapan Adem, Eray ve Serhat’ın ismini verdi.

Danilo şef, Kadayıflı Karidesi en iyi yapan Barbaros ve Ebru’nun ismini verdi.

Somer Şef, Kadayıflı Karidesi en iyi yapan Esra, Berker ve Özgül’ün ismini verdi.

MASTERCLASS’IN İKİNCİ TURU!

Bu sekiz yarışmacı, Danilo şeften Gnocchi eğitimi aldı ve sonrasında şefin tabağına en yakın tabağı yapmak için yarıştılar. Otuz dakikanın sonunda yemekler bitti ve tadımlar yapıldı. Şefler 3. tura geçecek 4 yarışmacıyı belirlediler. En iyi Gnocchi yemeğini yapan, Ebru, Berker, Özgül ve Serhat 3. tura geçme hakkına sahip oldular.

MasterClass Ödül Oyununu Kim Kazandı?

MasterClass’ın büyük ödülünü almak için 4 yarışmacı 3. turda Mehmet şeften aldıkları eğitimden sonra onun tabağına en yakın tabağı yapmak için mücadele ettiler. Dört tabak arasında en az beğenilen Ebru’nun tabağı oldu. Özgül, turun üçüncüsü oldu.

Geriye Berker ile Serhat kaldı. Serhat, kazanacağından çok emin gülmeye başladı. Şefler, büyük ödülün sahibinin Berker olduğunu açıklayınca çok şaşırdı. Mehmet şef, Serhat’ın yemeğinin lezzetli ancak özensiz olduğu için onu elediklerini açıkladı. Berker, tam bir gün boyunca deniz mahsulleri eğitimi alma hakkına sahip oldu.

MasterChef’te Haftanın 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler