Ana SayfaDizilerAtiye Dizisinin 2. Sezonu Yayınlandı!

İlgili Postlar

Atiye Dizisinin 2. Sezonu Yayınlandı!

Atiye dizisi, ilk sezon bölümleriyle geçen yıl ocak ayı içinde Netflix’te izleyicileriyle buluşmuştu. Dizi, ilk sezon bölümleriyle en çok izlenen diziler arasında yerini aldı. Dizinin 2. sezon bölümleri tüm dünyayla birlikte ülkemizde de aynı anda bugün sadece Netflix’te yayınlanmaya başladı.

Atiye’nin 3. Sezonuna İki Oyuncu Birden Dahil Oldu!

Atiye Dizisinin 2. Sezonu Yayınlandı!

Sadece ülkemizde değil bir çok ülkede en çok izlenen diziler arasına giren Atiye dizisinin 2. sezon bölümleri bugün itibariyle yayınlanmaya başladı. Atiye dizisinin 2. sezon bölümlerinde; Atiye, gözlerini yeni hayatında farklı bir zamanda açar. İlk işi kız kardeşi Cansu’yu bulmak olur. Ama Cansu, Atiye’yi tanımaz. Kendisinin adının Elif olduğunu söyler. Daha sonra Erhan’ı bulan Atiye, onun da kendisini tanımadığı görür. O gizemli kapıyı açmak için toprağın rahmiyle buluşması gereken Atiye, görevini yerine getirebilecek mi?

İşte Atiye dizisinin 2. sezon fragmanı…

Dünyada en çok izlenen dijital platformlarından olan Netfilix’in ilk sezonu büyük bir ilgiyle izlenen Atiye dizisinin 2. sezon çekimleri tamamladı ve  3. sezon bölümlerinin çekimlerine başlandı. Yeni sezon bölümleri heyecanla beklenen dizinin kadrosuna yeni oyuncular da katıldı.

Sevilen oyuncu Selma Ergeç ve çocuk oyuncu Lara Tonka, Atiye dizisinin kadrosuna dahil oldu. Güzel oyuncu Selma Ergeç, Göbeklitepe’de gizemli bir cam ustası olan Umut karakteriyle izleyicileriyle buluşacak. Çocuk oyuncu Lara Tonka ise Atiye ile Erkan’ın kaderlerini değiştirecek Aden karakterini canlandıracak.

ATİYE DİZİSİ HAKKINDA!

Başrollerini Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı dizinin kadrosunda Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Tim Seyfi, Civan Canova, Meral Çetinkaya ve 2. Sezonda kadroya dahil olan Senan Kara gibi birbirinden değerli isimlerin yer alıyor.

Bu güne kadar çıktıkları yolculuklarda kendilerini keşfetmeyi başaran Atiye ve Erhan’ı şimdi çok daha zorlu bir serüven bekliyor. Geçmişlerine ait tüm sırlara sahip küçük bir kız çocuğu beklenmedik bir şekilde hayatlarına dahil olur. Bu gizemli kızın rehberliğinde yeni bir maceraya atılan Atiye ve Erhan geçmiş ve geleceğin tüm sırlarını çözmeye çalışacak. Atiye’nin soyunun izleri, Göbeklitepe’nin sırrına götürecek ve bu sır dünyanın geleceğini belirleyecektir.

Atiye Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 2. Sezon İlk Fragmanı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler