Ana SayfaDizilerSultan Sarohan Sokağın Çocukları İle Geliyor!

İlgili Postlar

Sultan Sarohan Sokağın Çocukları İle Geliyor!

Mersin’in, Demirtaş mahallesinde çekilmeye başlayan, Sokağın Çocukları isimli dizi film, sıcak havaya rağmen çalışmalarına devam ediyor. Blu Tv için çekilen dizinin yönetmen koltuğunda Kadri Beran Taşkın oturuyor. Büyük ses getireceği tahmin edilen projenin, yapımcılığını ise ‘Sıfır Bir’ yapım üstleniyor. Sokağın Çocukları isimli yapımda, izleyicisiyle buluşacak olan son dönemlerin en popüler isimlerinden Sultan Sarohan, oyunculuk yeteneğini bir kez daha konuşturacak. Sultan Sarohan, Sokağın Çocukları ile bomba gibi geliyor. Detaylar haberimizde…

 Sultan Sarohan Kimdir?

Sultan Sarohan Sokağın Çocukları İle Geliyor!

Çekimlerine Mersin, Demirtaş mahallesinde start verilen “Sokağın Çocukları” isimli dizi film, sıcak havaya rağmen, çalışmalarına hızla devam ediyor. Blu TV için çekilen yapımın yönetmen koltuğunda Kadri Beran Taşkın otururken yapımcılığı başarısı devamlı konuşulan “Sıfır Bir” isimli yapımın yaratıcıları üstlendi. “Sokağın Çocukları” isimli yapımda izleyiciyle buluşacak olan son dönemin en popüler isimlerinden Sultan Sarohan, oyunculuk gücü ve yeteneğiyle bir kez daha dudak ısırtacak.

Adana’da çekilen ve Sıfır Bir ismiyle bir mahallede geçen dizi, internet ortamında fenomen olmuştu. Oyuncuları ise bir çok büyük diziden teklif almış ve birden büyük starlarla aynı dizide yer alma imkanı bulmuştu. Sıfır Bir dizisinin, yapımcısının Sokağın Çocukları projesi de aynı şekilde büyük bir beğeni ile tahmin ediliyor.

SOKAĞIN ÇOCUKLARI İSİMLİ YAPIMIN KONUSU!

Blu Tv’de yayınlanacak olan, “Sokağın Çocukları” isimli yapımın konusu, kanunların yetersiz kaldığı bir dünyada kendi adaletini sağlamak zorunda kalan gençlerin hikayesini insanî bir yerden anlatıyor. Sultan Sarohan, asabi dik kafalı  gözü kara, sevdikleri için kendini de imkanı olsa dünyayı da yakabilecek bir karakteri canlandırıyor. “Sokağın Çocukları” isimli yapımın gözü kara kızı Sultan Sarohan, özellikle aksiyon sahnelerindeki başarısıyla göz dolduruyor.

Oyuncu; “Oyunculuğun her zorluğunu göze alarak bu işe başladım. Karşılaşacağım her zorluğa karşı eğitimimi aldım. Altından kalkamayacağım rol yok o yüzden emin adımlarla yolumda yürüyorum” dedi.”Sıfır Bir” isimli dizideki gerçekçi yaklaşımları “Sokağın Çocukları” isimli yapımda da devam ettiren yapımcılar yine çok konuşulacak gibi görünüyor.

Sokağın Çocukları, yakında Blu Tv’de izleyicisiyle buluşacak.

Ekim Ayına Film Sözleşmesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler