Ana SayfaDizilerMasterChef'te Haftanın 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. ve 4. Eleme...

İlgili Postlar

MasterChef’te Haftanın 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef 2020’nin son bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Her iki takımda gittikçe zorlaşan yarışmanın dokunulmazlık oyunlarına oldukça heyecanla başlıyor. Nefeslerin tutulduğu dokunulmazlık oyununda takımlardan İtalyan yemekleri yapmaları istendi. MasterChef’te haftanın 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 3. ve 4. eleme adayları kimler oldu? Ayrıntılar haberimizde…

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef’te Haftanın 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı

Bu yıl 3. sezonuyla ekranda olan MasterChef, bu yıl daha da zorlu geçiyor. Haftanın 2. dokunulmazlık oyununda takımlardan 5 çeşit İtalyan menüsü yapmaları istendi. Verilen süre içinde takımlardan belirlenen isimler istedikleri kadar malzeme almaları serbest bırakıldı. Takımlar en iyi yemekleri yapmak için ter döktüler.

Verilen süre bittiğinde takımlar yemeklerini eksiksiz tamamladılar. Sıra tadımlara geçti.

Başlangıç tabağını en iyi yapan takım kırmızı takım oldu.

Primi Piatti yemeğini en iyi yapan takım yine kırmızı takım oldu.

Ana yemeği en iyi yapan mavi takım oldu.

Contorni/garnitür yemeğini en iyi yapan kırmızı takım oldu.

Kırmızı takım, 1. dokunulmazlık oyunda olduğu gibi 2. dokunulmazlığı da kazandı. Mavi takım büyük bir moral bozukluğu yaşadı. Özgül ise, gözyaşlarına hakim olamadı.

Haftanın 3. ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Mavi takımdan dün eleme potasına düşen, Duygu ve Furkan hariç diğer yarışmacılar bireysel dokunulmazlık için yerlerini aldı. Bu sefer, Mehmet şef yaptığı bir tabakla yarışmacıların karşısına çıktı. Onlara önce yemeği tanıtıp sonra tattırdı. Mehmet şefin, Dana fileto yemeğini en iyi yapan bireysel dokunulmazlığın sahibi olacağı oyun başladı.

Yarışmacılara verilen süre bittikten sonra, Özgül heyecandan yaptığı sosu tabağa koymayı unuttu. Tadımlar bittikten sonra şefler, önlerine gelen tabaklar arasında en başarılı Emir’in tabağı olduğunu açıkladı. Emir, bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu ve eleme adayı olarak Ebru’nun ismini verdi.

Ebru, haftanın 3. eleme adayı oldu. 4. eleme adayını ise yarışmacıların oylarıyla belirlendi. İki yarışmacının oyu eşit olunca. yine takım kapatanı olarak Esra karar vermek durumunda kaldı. Esra’nın verdiği isim ise, Ayyüce oldu.

Böylece, haftanın 4 eleme adayı. Duygu, Furkan, Esra ve Ayyüce olarak belirlenmiş oldu.

MasterChef’te Haftanın İlk Dokunulmazlığını Hangi Takım Kazandı? Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler