Ana SayfaDizilerBay Yanlış 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Özgür'ün İçinden Romantik Bir Adam...

İlgili Postlar

Bay Yanlış 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Özgür’ün İçinden Romantik Bir Adam Çıkıyor!

Fox Tv’nin gözde dizilerinden Bay Yanlış, 11. bölümüyle 11 Eylül cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Serdar, Ezgi ile Özgür’ü bir arada görünce espri yapar. Ama onun esprisi ikilinin öpüşmesiyle havada kalır. Ezgi, annesini arayıp Özgür’le beraber olduğunu söyler. Bu durumu öğrenen Sevim, Nevin hanımla zıtlaştığı için onun kızıyla oğlunun birlikte olabileceğini kabul etmez. Bay Yanlış 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Özgür’ün içinden romantik bir adam çıkıyor.

Cuma Dizileri 2020

Özgür’ün İçinden Romantik Bir Adam Çıkıyor!

Bay Yanlış dizisinin 11. bölüm 2. fragmanında; Ezgi, Özgür’ün kendisine bu kadar romantik bir sürpriz hazırlamasına çok şaşırıyor. Ayrıca, Levent’e büyük bir şok geliyor. Yoksa Aysun’a evlenme mi teklif etmek zorunda kalacak. Deniz’de, Ozan’dan iyice etkilenmeye başlıyor.

İşte Bay Yanlış 11. bölüm 2. fragmanı….

BAY YANLIŞ 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Ezgi, Özgür’ü o kadar severken onun ayrılık kararını kaldıramaz ve bundan kendisini suçlar. Cansu ile Deniz’in de, kendisinden habersiz Serdar’la iş birliği yapmasını kaldıramaz. Eşyalarını toplayan Ezgi, doğruca Bursa’ya gider ve kimsenin telefonuna cevap vermez. Bu arada yeni bir hayata başlamak için iş arar.

Özgür, yeni iş yerinin ruhsatını almasını engelleyenin kuzeni Volkan’ın olduğunu anlayıp onu uyarır. Ama Volkan’ın durmaya pek niyeti yoktur. Onun amacı yeni iş yerini değil, şimdiki iş yerini de ele geçirmektir. Cansu ile Deniz, bir araya gelip Levent’le birlikte Özgür’ün yanına gidip olanları anlatır. O doğum gününden Ezgi’nin haberi olmadığını, o pahalı kolyeyi Serdar’a geri iade edip onun yanına koştuğunu anlatırlar.

Özgür, yine de bir türlü Ezgi’yi arayamaz. Onun aramasını bekler. Ezgi, bir iş teklifi alır ve apar topar İstanbul’a gelip işi kabul eder. Bu arada Cansu ile Deniz’i de affeder. Cansu ile Deniz, Ozan’la konuşup onun Özgür’ü dedikleri yere getirmesini ister. İkili Ezgi’yi, Özgür’ün ona doğum günü sürprizi yapmak istediği yere götürür. Arkadaşları ikiliyi orada bir araya getirmeyi başarır. Ezgi’nin doğum günü tekrar kutlanır.

Bay Yanlış 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ezgi İle Özgür Tekrar Sevgili Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler