Ana SayfaDizilerSen Çal Kapımı 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Amacına Ulaşan Serkan Şimdi...

İlgili Postlar

Sen Çal Kapımı 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Amacına Ulaşan Serkan Şimdi Ne Yapacak?

Fox Tv’nin gözde dizilerinden Sen Çal Kapımı 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Serkan, Eda’ya haksızlık yaptığını öğrendikten sonra çok pişman oluyor. Ama ondan özür dilemekte zorlanıyor. Kendisiyle konuşmak istemeyen Eda’nın koluna kelepçe takmak zorunda kalıyor. Serkan, Eda’yı dağ evine götürüyor. Ertesi gün ise ona, kendi elleriyle yaptığı içinde özür mektubu olan bir fanus gönderiyor. Eda, sözleşme bitene kadar Serkan’la nişanlı kalmayı kabul ediyor. Ama Selin, nişanlısıyla gelip haftaya evleneceklerini söylüyor. Amacına ulaşan Serkan, şimdi ne yapacak?

Çarşamba Dizileri 2020

Amacına Ulaşan Serkan Şimdi Ne Yapacak?

Sen Çal Kapımı 10. bölüm 1. fragmanında; Serkan, Eda ile yaptığı sözleşme, Selin’in nişanlısından ayrılması veya evlenmesi durumunda fes olacaktır. Selin’in bir hafta sonra evlenmesi durumunda ikilinin sözleşmesi bitiyor. Serkan, Eda’dan son hafta Selin’i ikna etmesini, kendisinin de bu süre içinde Ferit’i saf dışı etmeyi planlıyor. Selin, ikilinin yaptığı sahte nişan sözleşmesini kendisi için yapıldığını öğreniyor. Bakalım Selin, bu durumu öğrendikten sonra hala Ferit’le evlenecek mi? Eda’ya aşık olan Serkan, ne yapacak?

İşte Sen Çal Kapımı 10. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1303808000096972811

SEN ÇAL KAPIMI 9. YENİ BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Eda, dosyayı çalan kişinin kendisi değil Kaan olduğunu belgelerle Serkan’a ispatlayıp onunla sözleşmesine tek taraflı son veriyor. Serkan’a çok kırılan Eda, bir daha onun yüzünü görmek istemiyor. O ise, Eda’yı yarım kalan işleri için şirkete dönmek için ikna etmek istiyor. Engin, Serkan’a Eda’dan önce özür dilemesi gerektiğini söylüyor.

Serkan, bir türlü Eda’dan özür dileyemiyor. Onu arayıp buluyor ve konuşmak istiyor. Eda onunla konuşmak istemeyince de Serkan, onun koluna kelepçeyi takıp dağ evine götürüyor. İkili sabaha kadar birlikte olup konuşuyor. Eda, yarım kalan işleri için şirkete dönmeyi kabul ediyor. Ertesi gün, Serkan, kendi eliyle hazırladığı bir çiçeğin üzerine özür mesajı yazıp Eda’ya gönderiyor.

Eda, her şeye rağmen ertesi gün iş yerine gidiyor. Serkan, Eda’ya tekrar yüzüğünü takıp, sözleşmelerinin devam ettiğini, Selin’in nişanlısından ayrılması veya evlenmesi durumuna kadar bu oyuna devam edeceklerini söylüyor. O sırada Selin nişanlısı ile içeri giriyor ve Ferit’le haftaya evleneceklerini söylüyor.

Sen Çal Kapımı 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Serkan Zorda Olsa Eda’yı İkna Etmeyi Başarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler