Ana SayfaDizilerSen Çal Kapımı 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Serkan Zorda Olsa Eda'yı...

İlgili Postlar

Sen Çal Kapımı 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Serkan Zorda Olsa Eda’yı İkna Etmeyi Başarıyor!

Fox Tv’nin gözde dizilerinden Sen Çal Kapımı 9. bölümüyle 9 Eylül Çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Serkan, Eda’nın  annesine yaptığı iyilikleri görünce yaptığından pişman olur. Eda’yı arar ama ulaşamaz. Onun gönlünü alabilmek için ne yapacağını bilemeyen Serkan, onu sevindirecek ve tekrar gönlünü kazandıracak bir şeyler bulmaya çalışır. Sen Çal Kapımı 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Serkan, zorda olsa Eda’yı ikna etmeyi başarıyor. Selin’in kararı ikilinin ilişkisini etkileyecek mi?

Çarşamba Dizileri 2020

Serkan Zorda Olsa Eda’yı İkna Etmeyi Başarıyor!

Sen Çal Kapımı 9. bölüm 2. fragmanında; Serkan, Eda’ya kendisini affettirmek için ona çiçekler gönderiyor. Ama o oralı bile olmuyor. En sonunda Serkan, Eda’yla konuşabilmek için koluna kelepçe takmak zorunda kalıyor. İkili tekrar nişanlılık oyunu oynamaya devam etme kararı alıyor. Selin ise, Ferit ile konuşup bir karar alıyor. Ferit ile Selin, ayrılırsa Serkan ne yapacak?

İşte Sen Çal Kapımı 9. bölüm 2. fragmanı….

SEN ÇAL KAPIMI 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Serkan, Eda’ya yaptığı kaba hareketinden dolayı bütün çalışanların tepkisini alır. Selin ise, onların ayrıldığını duyunca sevinir. Ferit’de bu durumu öğrenir. Serkan’ın ona gönderdiği notu da okuyunca Selin’i takibe alır. Engin, Eda’nın imzalaması gereken evraklar olduğu için onu şirkete çağırır. Eda, Serkan’a görünmeden çıkmak için elinden geleni yapar ama ikili yine de karşılaşır.

Yüzüğü geri vermek isteyen Eda’ya Serkan, verdikleri hediyeyi geri almayacaklarını söyler. Eda ile Figen, bir araya gelip dosyayı kimin alabileceğini düşünmeye başlar. Figen, Kaan’ı evde Melek’in erkek arkadaşı olarak görünce durumu anlar. Melek kandırıldığı için üzülse de onunla birlikte Kaan’ın ofisine gidip onu bayıltarak telefonundaki resimleri alırlar.

Bu arada, Ceren’de Eda’nın nişan sözleşmesini basına sızdıranın peşine düşer. Ama Selin, üzerini kapatmayı başarır. Ferit, Selin’e gece eve gelmeyeceğini söyler. Selin’de hemen Serkan’ın yanında alır soluğu. Eda, hazırladığı dosyayı Serkan’a vermek için oraya gider. Ferit ile Eda, orada karşılaşıp ikilinin konuşmalarını dinler.

Daha sonra Ferit, Eda’ya nişan sözleşmesini Kaan’a kendisinin gönderdiğini ama onun bunu basına yayacağını bilmediğini itiraf eder. Ertesi gün Eda, Serkan’ın karşısına çıkıp her şeyi Kaan’ın yaptığını ve ispatlarını da verip ona, anlaşmanın iptal olduğunu, bir daha yüzünü göremeyeceğini söyleyip gider.

Sen Çal Kapımı 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Serkan Eda’nın Gönlünü Alabilmek İçin Çareler Arıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler