Ana SayfaDizilerÇatı Katı Aşk 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ateş İle Ayşen Demir'e...

İlgili Postlar

Çatı Katı Aşk 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ateş İle Ayşen Demir’e Fena Yakalanıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Çatı Katı Aşk 9. bölümüyle yeni gününde ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asaf’ın, Yılmaz ailesine gönderdiği Ayşen ile Ateş’in fotoğrafını Celal görmeden Ateş elinden alıyor. Celal, sadece notu okuyabiliyor. İşin daha çok büyümemesi için Ateş, yalıya dönme kararı alıyor. Bu ayrılığa dayanamayan Ayşen, yalıya Ateş’i görmeye gidiyor. Demir’de, Yasemin’i görmeye gidiyor. Yasemin, Demir’i, Ateş’te Ayşen’i saklamaya çalışıyor. Ama, Ateş ile Ayşen, Demir’e fena yakalanıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Ateş İle Ayşen Demir’e Fena Yakalanıyor!

Çatı Katı Aşk dizisinin 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Asaf, Ayşen ile Ateş’in öpüşürken çekilmiş fotoğrafını Yılmaz ailesine gönderiyor. Celal, notu okuyor. Tam fotoğrafa bakacakken Ayşen bayılıyor. Onun bayılmasıyla Ateş, fotoğrafı saklamayı başarıyor. Ateş, ertesi gün babasıyla konuşmaya gidiyor. Bu sefer Asaf, Yasemin’le Demir’in samimi fotoğrafını Ateş’e gösteriyor.

ÇATI KATI AŞK 9. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Dört kafadar düşünmek için bir araya geliyor. Ateş ile Demir, birbirlerine giriyor. Ayşen, onları ayırmayı başarıyor. Ateş, işin içinden çıkamayınca evden ayrılıp yalıya gitme kararı alıyor. Yasemin, de, mecburen kabul ediyor. Demir. Yasemin’den ayrılacağı için çok üzülüyor. Celal, Sevda’yı evden gönderiyor. Ama Sevda, Demir’e Yasemin’e aşık olduğunu bildiğini söylüyor.

Eşyalarını toplayan Ateş ile Yasemin evden ayrılıyor. Ama Yasemin, evi kimseye kiraya vermemelerini iş yeri olduğu için arada gelip gidebileceklerini söylüyor. Babaanne bu duruma karşı çıksa da Celal, onların eve gelip gitmelerini kabul ediyor. Yalıya giden Ateş ile Yasemin’i Asaf, kapıda karşılıyor. Yalıya giren Ateş ile Yasemin, fotoğrafın kopyasını bulup yok etmek için işe koyuluyor.

Demir ile Ayşen, aşk acısı çekiyor. Ateş’den daha fazla ayrı kalmaya dayanamayan Ayşen, yalının önüne gelip Ateş’i arıyor. Ateş, onu gizlice içeri alıyor. Demir’de Yasemin’i arayıp onun önlüğünü getirdiğini ve verip gideceğini söylüyor. Yasemin, sandalla gelen Demir’i kimse görmesin diye yalıya alıyor. Saklanacak yer bulamayınca Yasemin Demir’i Ateş’in odasına götürüyor. Demir’i kapıda gören Ateş, donup kalıyor.

Çatı Katı Aşk 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş Ayşen’in İyiliği İçin Yalıya Dönme Kararı Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler