Ana SayfaDizilerTövbeler Olsun 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Osman Aylin'le Buğra'yı Birlikte Görüyor!

İlgili Postlar

Tövbeler Olsun 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Osman Aylin’le Buğra’yı Birlikte Görüyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Tövbeler Olsun, 6. bölümüyle 13 Eylül pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Namzet, Osman’ı ortaklık için ikna etmenin sevincini yaşar. Ancak, oğluna bıraktığı 11 milyonluk siparişte sorun olduğunu öğrenir. Osman, tam Namzet’e güvenmiş iken tekrar hayal kırıklığına uğrar. Buğra, Aylin’in güvenini kazanabilmek için Osman’ın dükkanında çalışmaya başlar. Tövbeler Olsun 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Osman, Aylin’le Buğra’yı birlikte görüyor.

Pazar Dizileri 2020

Osman Aylin’le Buğra’yı Birlikte Görüyor!

Tövbeler Olsun dizisinin 6. bölüm 2. fragmanında; Ortaklığın olmayacağını zanneden Sinan, cihazları dörtte bir fiyatından azına satmıştır. Bundan Namzet’in henüz haberi olmamıştır ve Osman’ı ortaklığa ikna etmenin mutluluğunu yaşar. Osman, ortaklıkta kendi kurallarının olacağını düşünürken, Namzet ise, tasarımların kendisine ait olduğu için kuralları kendisinin koyacağını söyler. Osman, kızı Aylin ile Buğra’yı samimi bir şekilde görüyor.

İşte Tövbeler Olsun 6. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1304099723553443841

TÖVBELER OLSUN 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Osman, Fuat beyin önünde sözleşmeyi yırtıp atar. Namzet, Osman’ı ikna etmek için onun peşinden koşarken, Latife, Fuat beyle konuşup onun ortaklıktan çıkmasının daha iyi olacağını söyler. Ama Fuat bey Latife’ye, eğer Osman’ın tasarımları yoksa ortaklığında olmayacağını söyleyince donup kalır.

Osman’ın tasarımlarının önemli olduğunu ve kocasının 11 trilyon kaybedeceğini öğrenen Latife, Fuat beyin hanımıyla görüşme ayalar. Öte yandan Namzet, Osman’ı ikna etmek için dükkanına gider. Orada Osman, fenalaşır. Namzet, oradan ayrıldıktan sonra yine aynı dilenciye sadaka vermek ister.

Ama cüzdanındaki paralar dökülünce, para üstü almak için dilencinin peşinden koşarken, dilenci kaza geçirir. Nazmiye, babasını kurtarmak için karşı tarafın tüm masraflarını karşılamak zorunda kalır. Latife, Fuat beyin eşi ve kızını eve beş çayına davet eder. Buğra’yı da eve çağırıp misafirlerinin yanında olmasını ister.

Buğra, Fuat beyin kızıyla konuşurken, Osman’ın Namzet yüzünden hastalandığını duyan eşi, onun evine hesap sormaya gider. Aylin, kendisine önemli bir işi olduğunu söyleyen Buğra’yı, Fuat beyin kızıyla samimi bir şekilde evde konuşurken görünce, onu yine terk eder.

Tövbeler Olsun 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Namzet’in Hevesi Kursağında Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler