Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yamaç'ı Kim Kaçırıyor?

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yamaç’ı Kim Kaçırıyor?

Show Tv’nin en çok izlenen fenomen dizisi Çukur, 4 sezon 2. bölümüyle 14 Eylül pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cumali, Yamaç’ı üç yerinden vurur. Mahallede, Yamaç’ın abisi tarafından vurulduğu haberi yayılır. Sultan, Cumali’den oğlunu vurmasının hesabını sorar. Tüm aile bir aradayken Cumali, Yamaç’ın babasının katili olduğu için vurduğunu, onun yaşayacağını ancak, iyileşir iyileşmez mahalleden defolup gideceğini söyler. Sultan, duydukları karşısında şok olur. Durumu bilen, Vartolu ise, Cumali’nin tepkisi karşısında ne yapacağını bilemez. Çukur 4. sezon 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yamaç’ı kim kaçırıyor?

Pazartesi Dizileri 2020

Yamaç’ı Kim Kaçırıyor?

Çukur dizisinin 4. sezon 2. bölüm 2. fragmanında; Azer, Karaca’yı eve geri getirebilmek için tekrar İstanbul’a gidiyor. Annesi ise, bir oğlunu daha kaybetmek istemediği için onu durdurmaya çalışıyor. Aile, Yamaç’ın babasını öldürmüş olmasını duyup birbirine giriyor. Yamaç ise, hastaneden kaçırılıyor. Bu haberi alan Koçovalılar endişelenirken Cumali, ‘Onu kim kaçırmışsa hayrını görsün, Allaha yakın bize uzak olsun’ diyor. Yamaç, gözlerini açtığında nerede olduğunu soruyor

İşte Çukur 4. sezon 2. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/bEjlF0Outdk

ÇUKUR 4. SEZON 1.  BÖLÜM ÖZETİ!

Erdenetlerin tüm sırlarını bilen Emir’in hayatı tehlikeye girer. Yamaç, onu korumak için Mahsun’u görevlendirir. Mahsun, kendisine gelen yardım telefondan sonra dışarı çıkar. Arık’ın adamları Emir’i yanına getirir. Emir, onların hiçbir zaman aile olamayacağını, onun babasının onu hiç sevmediğini yüzüne vurur. Arık, Emir’i oracıkta öldürür ve cesedini Çukur’un duvarına astırır.

Emir’in cesedini gören Yamaç, Arık’ı bulur ve ikili öldüresiye kavgaya tutuşur. Koçovalı kardeşler gelip ikiliyi ayırır. Emir’in eşi, Yamaç’a onun her şeyi not aldığı defterini ona verir. Yamaç, defterden Erdenetlerin kargo şirketiyle yurt dışına uyuşturucu kaçırdığını öğrenir. Kargo tırlarını bulan Koçovalı kardeşler içindeki uyuşturucuları yok ederler.

Arık, tırların kaybolduğunu babasına söylediği sıralarda. Yamaç, kardeşleri ve Çukurlular, onların arabalarının önünü kesip büyük bir gövde gösterisi yapar. Cengiz, Yamaç’tan çok etkilenir ve onu yanında istediğini oğluna söyler. Yamaç’ı yanında istemeyen Arık, eline geçen İdris’in öldürülme videosunu Cumali’ye gönderir.

Cumali, videoyu seyrettikten sonra deliye döner ve Yamaç’ı karşısına alıp onun babasına değil neden kendisinin kafasına sıkmadığını söyleyip Yamaç’ı üç yerinden vurur.

Çukur 4. Sezon 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cumali Yamaç’ı Neden Vurduğunu Açıklıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler