Ana SayfaDizilerBaraj 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Nazım'ı Terk Edip Eski İşine...

İlgili Postlar

Baraj 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Nazım’ı Terk Edip Eski İşine Geri Dönüyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Nazım, Nehir’i hava alanına götürmek için eve geliyor. Nehir, ona çekmece bulduğu kimliği gösteriyor. Nazım, önce şaşırsa da ilk kez gördüğünü söyleyip geçiştiriyor. Tarık, şantiyede kaza geçiriyor. Nazım, onun yanına geldiğinde fırsatını bulup Nehir’i arayıp kaza geçirdiğini söylüyor. Nehir, İstanbul’a gitmekten vazgeçiyor. İki gün sonra Nehir, evden ayrılıyor. Nazım, onunla vedalaşırken gerçekleri ona anlatıyor. Baraj 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nehir, kendisini kandırdığı için Nazım’ı terk edip eski işine geri dönüyor.

Salı Dizileri 2020

Nehir Nazım’ı Terk Edip Eski İşine Geri Dönüyor!

Baraj dizisinin 5. bölüm 1. fragmanında; Nazım, kendisini beğenmeyeceği ve Nehir’i kaybetmekten korktuğu için ona Tarık’ın resmini gönderdiğini itiraf ettikten sonra Tarık’ı gönderiyor. Diğer halletmesi gerekin işi için gittiği yerde asansörde Nehir ile karşılaşıyor. Nehir, eski işine geri dönmüştür ve yine isim ve kılık değiştirmiştir. Nazım, Nehir’i görünce tanıyabilecek mi?

İşte Baraj 5. bölüm 1. fragmanı….

BARAJ 4. YENİ BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Nehir, çekmecede Nazım’ın kimliğini buluyor. Gitmek için, onun kendisini almaya geldiğinde kimliği ona gösterip, onu çekmecede bulduğunu söylüyor. Nazım, ilk kez gördüğünü söyleyip onu hava alanına götürmek için yola çıkıyor. Yolda, Tarık’ın şantiyede kaza geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığını öğreniyor. Nehir’i yolda bırakıp onunla vedalaşıyor.

Nazım, hastanede Tarık’ın refakatçısı olarak kalıyor. Tarık, Nazım çay almaya gittikten sonra onun cebinden telefonunu alıp kaza geçirdiğini hastanede olduğunu Nehir’e söylüyor. Uçağın saatini bekleyen Nehir, gitmekten vazgeçtiğini Zerrin’e söylüyor. Zerrin, de onu almadan gitmek istemeyip uçağa binmiyor.

Nazım, hastanede Nehir’in gerçekleri öğrenmemesi için elinden geleni yapıyor. Tarık, hastaneden çıkıp eve geliyor. Zahra, kocasıyla onların karşısındaki eve taşınıyor. Tarık’ın yanında Nehir’i görünce kıskanıyor ve eve onu görmeye gittiğinde Nehir’in ona Nazım dediğini duyuyor. O yokken eve gidip Tarık’ı tehdit ediyor. Her şeyi öğrenen Zahra, Tarık’ın kendisini İstanbul’a götürmesi karşılığında susacağını söylüyor.

İki gün sonra Nehir, Nazım’a artık gitmesi gerektiğini söylüyor. Nazım, onu bıraktıktan sonra Nehir’e, kendi kimliğini açıklıyor. Onu kaybetmekten korktuğu için Tarık’ın fotoğrafını ona gönderdiğini söylüyor. Ama Nehir, bu yaptığı için çok sinirleniyor ve onun bir daha kendisini göremeyeceğini söyleyip gidiyor.

Baraj 4. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Nazım Yalanıyla Boğuşmak Zorunda Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler