Ana SayfaDizilerHekimoğlu 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı! Selin Teselliyi Yine Ateş'te Buluyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı! Selin Teselliyi Yine Ateş’te Buluyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizilerinden Hekimoğlu 16. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ateş’in, beş yıl önce ayrıldığı eski eşi Selin, yeni eşi için ondan yardım istiyor. Bu durum onu geçmişe götürüyor. Arkadaşının yerine konferansa girmek zorunda kalan Ateş, aslında öğrencilere kendi geçmişini anlatıyor. Ateş’in anlattığı hikayenin onun kendi hikayesi olduğunu asistanları, Orhan ve İpek’te anlıyor. Büyük bir çelişki yaşayan Ateş, Selin’i arayıp eşini muayene edeceğini söylüyor. Hekimoğlu 17. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Selin, teselliyi yine Ateş’te buluyor.

Salı Dizileri 2020

Selin Teselliyi Yine Ateş’te Buluyor!

Hekimoğlu 17. bölüm 1. fragmanında; Ateş, Selin’in yeni eşi Metin ile tanışıyor. İkili tanıştıktan sonra atışmaktan da geri kalmıyor. Metin’e gerekli tetkikleri yapan Ateş, tedaviye başlıyor. Ancak Metin, tedaviye cevap vermiyor. Bu durumu öğrenen Selin, teselliyi Ateş’te buluyor. Öte yandan Zeynep, Selin’e Ateş hocanın bacağının bu hale geldiğinde birlikte olup olmadıklarını soruyor. Selin’de Zeynep’in Ateş’ten hoşlandığını anlıyor.

İşte Hekimoğlu 17. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1303436394564644866

HEKİMOĞLU 16. YENİ BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

İpek, Ateşi yanına çağırıp doktor arkadaşlarından birinin rahatsızlandığını ve onun yerine derse onun girmesini rica ediyor. Ateş, önce kabul etmese de polikliniğe girmeyeceğini duyunca kabul ediyor. Öğrencilere, hasta bir bacağı anlatıyor. Farklı örnekler üzerinden yola çıkan Ateş, öğrencilerin koydukları tanıları dinliyor.

Birden kendi geçmişi aklına geliyor. Onu dinlemeye gelen Zeynep ve diğer asistanları Ateş’in kendi hikayesini anlattığını anlıyor. Koskoca bir Ateş Hekimoğlu’nun bacağının bu hale gelmesine yanlış bir tanı yüzünden olduğunu anlıyorlar. O zamanlar Selin ile evli olan Ateş, onun verdiği kararla ameliyata alınmıştır.

Bu arada Selin, hastaneye gelip yeni kocasının çok hasta olduğunu ve onun yardımına ihtiyacı olduğunu söylüyor. Ateş, önce ona bunu yapamayacağını söylüyor. Dosyasına bakıyor ama pek oralı olmuyor. Selin ise, eşini götürmediği doktor kalmamıştır ve tek çare olarak onu görmüştür. Konferans bittikten sonra Ateş, evine gidip düşünüyor ve Selin’i arayıp eşini muayene etmeyi kabul ettiğini söylüyor.

Hekimoğlu 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş Kendisiyle Yüzleşiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler