Ana SayfaDizilerMenajerimi Ara 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dicle Barış'ın Beren'le Eğlenmeye Gitmesini...

İlgili Postlar

Menajerimi Ara 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dicle Barış’ın Beren’le Eğlenmeye Gitmesini Kıskanıyor!

Star Tv’nin yeni iddialı dizisi Menajerimi Ara 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Dicle, Barış’ın dövüşmesine engel olamıyor. Feris ile Kıraç, durumu öğrenip karakola gitmeden Barış’ı kurtarıyor. Kavgaya karıştığı için yönetmen senaryoyu değiştirip Barış’a küçük roller veriyor. Bunalıma giren Barış, Dicle’yi arayıp ona ihtiyacı olduğunu söylüyor. İkili birlikte Çağatay Ulusoy’a senaryo vermek için gidiyor. Barış, Dicle’nin verdiği destekle dizide oynamaya devam ediyor. Öte yandan Kıraç, Dicle’nin çok gitmek istediği daveti onun masasına bırakıyor. Menajerimi Ara 4. bölüm 1. fragmanı yayında. Dicle, Barış’ın Beren’le eğlenmeye gitmesini çok kıskanıyor.

Salı Dizileri 2020

Dicle Barış’ın Beren’le Eğlenmeye Gitmesini Kıskanıyor!

Menajerimi Ara dizisinin 4. bölüm 1. fragmanında; Dicle, Barış ile Beren’in birlikte eğlenmeye gittiklerini görüyor. Onun başı sıkıştığında kendisini aramasını, eğlenmeye de Beren’le gitmesine çok bozuluyor. Kendisine bile itiraf etmese de Barış’a çoktan aşık olmuştur. Bundan sonra Dicle, bakalım Barış’a nasıl davranacak?

İşte Menajerimi Ara 4. bölüm 1. fragmanı….

MENAJERİMİ ARA 3. YENİ BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Dicle’nin Barış’ın arabasını alıp gitmesinden sonra kimse ona ulaşamıyor. Durumu da bilmeyince beklemekten başka çareleri kalmıyor. Barış’ın kavga etmesine Dicle engel olamıyor. Kavga bittikten sonra Dicle, yaralı olan Barış’ı alıp hastaneye götürmeden Feris’e haber veriyor. O sırada polisler gelip Barış’ı ve oradakileri karakola götürmek istiyor.

Kıraç ile Feris, yetişiyor ve polisleri ikna edip Barış’ı hastaneye götürüyorlar. Ece, magazine gizlice çektiği Barış’ın görüntülerini sızdırıyor. Yönetmen hemen dizinin senaryosunu değiştiriyor. Bunu öğrenen Barış, yönetmene bu şekilde dizide oynayamayacağını söyleyip restini çekiyor. Abisine, ona verdiği paraları soruyor. Oda kendisindeki paraları borçlara dağıttığını söylüyor.

Bunalıma giden Barış, Dicle’yi arayıp ona ihtiyacı olduğunu söylüyor. Dicle’de, Çağatay Ulusay’un yeni oynayacağı filmin senaryosunu ona vermek için yolda olduğunu söylüyor. Barış ile Dicle, Çağatay’ın gizli kulübesine gidip onunla balık yiyor. Çağatay Ulusoy, Barış’a nasihat da bulunuyor.

Dicle’nin Barış’la konuşması da işe yarıyor ve dizide oynamaya ikna ediyor. Kıraç, Dicle’nin çok istediği daveti öğreniyor ve gizlice onun masasına daveti koyuyor. Bu durum asistanının gözünden kaçmıyor. Dicle ile Kıraç’ın aralarında ne olduğunu merak etmeye başlıyor.

Menajerimi Ara 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çağatay Ulusoy’u Bulma Görevi Dicle’ye Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler