Ana SayfaDizilerMaria İle Mustafa 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mustafa Maria İle Yeni...

İlgili Postlar

Maria İle Mustafa 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mustafa Maria İle Yeni Bir Hayat Kuruyor!

Atv’nin yeni dizisi Maria ile Mustafa, 3. bölümüyle 20 Eylül pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Galip, abisinin intikamını almak için Mustafa’yı vurur. Mustafa, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır ve başta Gonca olmak üzere babası bile tüm olanların sorumlusu olarak Maria’yı görür. Mustafa ise, kendine geldiğinde Maria’ya sarılıp hiçbir yere gitmeyeceğini söyleyip onu öper. Maria ile Mustafa dizisinin 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mustafa, Maria ile gözlerden uzak yeni bir hayat kuruyor.

Pazar Dizileri 2020

Mustafa Maria İle Yeni Bir Hayat Kuruyor!

Maria ile Mustafa dizisinin 3. bölüm 2. fragmanında; Mustafa, Maria’nın hamile olduğunu öğrendikten sonra onu alıp gözlerden uzak bir yere götürür. Kendisine boşanma davası açılan Gonca ise Mustafa’dan ayrılmaya pek niyeti yoktur. Gonca, Galip’le konuşup Maria’nın kocasını elinden almasına izin vermemesini istiyor. Nadire’de, Nihat’la konuşup, Mustafa’nın kılına zarar gelmemesini söylüyor.

İşte Maria ile Mustafa 3. bölüm 2. fragmanı….

MARİA İLE MUSTAFA 2. YENİ BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Mustafa, baygın bir şekilde Maria’yı eve getirip onu bir yere kaçmaması için odasına kilitliyor. Gonca, ortalığı birbirine katıyor. Maria’nın bir an evvel evden gitmesini istiyor. Kudret, onu sakinleştirip onu konaktan göndereceğini söyleyip Gonca’yı rahatlatıyor ve en yakın zamanda onlardan bir erkek torun istediğini söylüyor.

Nadire, Nihat’ı bulup onu kolundan yaralıyor. Sonra pişman olup onu Veteriner arkadaşına götürüp, olanlardan kimseye bir şey bahsetmemesi konusunda tembihliyor. Nihat, kimseye bir şey anlatmadan eve gelip yatıyor. Ama dikişleri açılınca hastaneye kaldırılıyor. Aile olanlardan Kandemirleri suçluyor.

Maria, Mustafa’nın odasında bulduğu kutuyu açıyor ve onun annesine yazdığı mektupları okuyor. Mustafa’nın kendisine yalan söylemediğini anlıyor. Ama Gonca gelip, eğer Mustafa’yla birlikte olursa kızının babasız kalacağını, iki aile birbirlerine girip bir çok kişinin öleceğini söylüyor.

Maria, konağı terk etmek zorunda kalıyor. Valizini toplayıp gitmeye karar veriyor. Ama Reyhan’la konuşması kararını değiştiriyor ve Mustafa’yla konuşmak için tekrar konağa gidiyor. Kötü karşılansa da Nadire, ona destek oluyor ve Maria’yı Mustafa’ya götürüyor. Maria, Mustafa’ya hamile olduğunu açıklayacakken Galip tarafından vuruluyor.

 Maria İle Mustafa 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mustafa Maria’yı Bırakmamakta Kararlı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler