Ana SayfaDizilerSen Çal Kapımı 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Eda Selin'e Serkan'ın Onu...

İlgili Postlar

Sen Çal Kapımı 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Eda Selin’e Serkan’ın Onu Sevdiğini Söyleyip Gidiyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizilerinden Sen Çal Kapımı, 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Selin ile Ferit’in evleneceğini öğrenen Serkan, onları ayırmak için Eda’dan yardım istiyor. Eda, Selin’i kışkırtmak için Serkan’la evlenmeye karar verdiklerini söylüyor. İkili Aydan hanımın seçtiği gelinlikleri giyiyor. Eda, Serkan’a uygun bir eş olmamak için elinden geleni yapıyor. En sonunda Selin, Serkan’la konuşup onunla gelecekte beraber olacağına dair ufak bir ihtimal dahi olsa Ferit’den hemen ayrılacağını söylüyor. O anları Eda, üzülerek izliyor. Sen Çal Kapımı 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Eda, Selin’e Serkan’ın onu sevdiğini söyleyip gidiyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Eda Selin’e Serkan’ın Onu Sevdiğini Söyleyip Gidiyor!

Sen Çal Kapımı 11. bölüm 1. fragmanında; Eda, Serkan’a birinin gitmemesini istiyorsa, iş teklif etmemesi gerektiğini sadece gitme demesi gerektiğini söylüyor. Serkan, Eda’dan ayrılmak istemiyor. Ancak, karakteri icabı gitme veya özür dileyemiyor. Bunu bilen ve Serkan’dan kendisine sevgili olmayacağını anlayan Eda, Selin’in karşısına geçip, Serkan’ın onu sevdiğini söylüyor. O ise onların nişanlı olduğunu söylüyor. Eda, Selin’e, Serkan’la nişanlı olmadığını itiraf ediyor ve gidiyor.

İşte Sen Çal Kapımı 11. bölüm 1. fragmanı…

SEN ÇAL KAPIMI 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Serkan ile Eda, Selin’in Ferit ile bir hafta sonra evleneceğini duyunca şok oluyor. Aslında ikili, bu oyunda olsa birbirlerine aşık olmuşlardır. Ama bir türlü itiraf edemiyorlar. Serkan, Eda’dan Selin’in Ferit ile evlenmemesi için elinden geleni yapmasını istiyor. Eda, kendisini Serkan’a uygun bir eş olamayacağını ispatlamaya çalışıyor.

Serkan, bu konuda Eda’nın annesinden yardım almasını istiyor. Eda, oyuna Selin’e Serkan’la evlenme kararı aldıklarını söylemekle başlıyor. Hatta, gelinlik seçimini Aydan hanımın yapacağını, kendisine de yardım edebileceğini söylüyor. Aydan hanımın seçtiği gelinliklerin en iyilerini Selin’e denettiriyor. Eda ise, zevksiz görünmek ve Serkan’a uygun bir eş olmamak için elinden geleni yapıyor.

Serkan, Eda, Selin ve Ferit birlikte bir gün geçirmeye karar veriyor. O gün Selin, evlenmeden önce Serkan’la son kez konuşuyor ve eğer gelecekte onunla birlikte olma ihtimalleri varsa hemen Ferit’den ayrılacağını söylüyor. Serkan ise, uzunca düşünüyor. O anları izleyen Eda, Serkan’a olan hislerini kalbine gömüp gitmeye karar veriyor.

 Sen Çal Kapımı 10. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Eda İle Serkan Sözleşmenin Bitmesinden Korkuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler