Ana SayfaDizilerMasterChef'te Yarışmacılar 5. MasterClass Eğitimini De Aldı! MasterClass Ödül Oyununu Kim Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef’te Yarışmacılar 5. MasterClass Eğitimini De Aldı! MasterClass Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef’in son bölümünde şefler, yarışmacılara 5. MasterClass eğitimi verdi. Yarışmacılar, Mehmet şeften, tavuk kesme teknikleri aldı. Eğimleri alan yarışmacılar daha sonra ödül oyunu için mücadele etti. Üç aşamalı geçen ödül oyununda en başarılı tabağı yapan yarışmacı büyük ödülün sahibi oldu. MasterClass ödül oyununu kim kazandı?

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef’te Yarışmacılar 5. MasterClass Eğitimini De Aldı!

TV8 ekranlarının herkes tarafından büyük bir ilgi ve heyecanla takip edilen yemek yarışması MasterChef 2020’nin son bölümünde MasterClass heyecanı yaşandı. MasterClass ödül oyununda karşı karşıya gelen MasterChef yarışmacıları, aldıkları eğitimi en iyi şekilde yansıtmak için yarıştı.

MasterChef Türkiye 2020’nin yayınlanan son bölümünde bu akşam yarışmacılar MasterClass eğitimi almak için toplandı. Somer Şef, yarışmacılara MasterClass eğitiminin artık yeni döneme girildiğini ve aşamalar olacağını belirtti. MasterClass’ta ilk önce Mehmet Şef’ten eğitim alan 16 yarışmacı arasından sadece 8’i verilen ödevi doğru yaparak Somer Şef’in Masterclass’ına katılabilme şansını yakaladı.

Somer Şef’in Masterclass’ı sonrasında verilen ödevi en iyi şekilde yerine getiren 4 yarışmacı ise, Danilo Şef’ten MasterClass eğitimi alma hakkı kazandı. Danilo şefin, MasterClass eğitiminden geçen bir yarışmacı büyük ödülün sahibi olud.

MasterClass Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Mehmet Şef’ten Masterclass eğitimi alan 16 yarışmacı arasından ödül oyununda en başarılı olan 8 yarışmacı, Esra, Barbaros, Özgül, Sefa, Eray, Selin, Ayyüce ve Uğur oldu. Bu 8 yarışmacı, Somer Şef’in MasterClass’ına katılmaya hak kazanmış oldu. Somer Şef’in MasterClass eğitiminden başarıyla geçen 4 yarışmacı ise, Uğur, Barbaros, Esra ve Sefa oldu.

Uğur, Barbaros, Esra ve Sefa Danilo Şef’in MasterClass eğitimine katılmaya hak kazandı. Danilo şef, yarışmacılara verdiği ördek pişirme tekniklerinden sonra, yarışmacılar verilen süre içinde en iyi ördek göğsünü pişirmek için mücadele etti. Verilen sürenin bitiminde, şefler yarışmacıların tabaklarını tek tek değerlendirdiler ve en iyi tabağı hazırlayan yarışmacı Esra oldu.

Esra, MasterClass’ın üç aşamalı oyunu başarıyla bitirip, MasterChef 2020’nin 5. hafta MasterClass ödülünü kazanmış oldu.

MasterChef’te Haftanın İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Kimler Eleme Potasına Düştü!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler