Ana SayfaDizilerSen Çal Kapımı 10. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Eda İle Serkan Sözleşmenin...

İlgili Postlar

Sen Çal Kapımı 10. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Eda İle Serkan Sözleşmenin Bitmesinden Korkuyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sen Çal Kapımı, 10. bölümüyle 16 Eylül çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Aydan hanım, Selin ile Ferit’in bir hafta sonra evleneceklerini duyunca şok olur. Eda, Selin’e nispet olsun diye Serkan’la evlenme kararı aldıklarını söyler. Melek ise, Eda ile Serkan’ın evleneceklerini Ayfer’e söyler. Ayfer, şok olur. Engin, Serkan’a Eda’ya aşık olduğunu söyler. Selin ise, Serkan’a eğer onunla gelecekte beraber olacaklarına dair ufacık bir ihtimal bile olsa hemen Ferit’den ayrılabileceğini söyler. Sen Çal Kapımı 10. Bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Eda ile Serkan, birbirlerine itiraf edemeseler de sözleşmenin bitmesinden korkuyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Eda İle Serkan Sözleşmenin Bitmesinden Korkuyor!

Sen Çal Kapımı 10. bölüm 3. fragmanında; Engin, Serkan’a Eda’ya aşık olduğunu itiraf etmesini istiyor. Serkan ise, Eda’nın bir an önce sözleşmenin bitmesini beklediğini düşünüyor. Eda’da, aynı şekilde Serkan’ın kendisinden ayrılmak için sözleşmenin bitmesini beklediğini, sözleşme bittikten sonra bir sürü anıyla tek başına kalacağını düşünüyor.

İşte Sen Çal Kapımı 10. bölüm 3. fragmanı…

 

SEN ÇAL KAPIMI 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Eda, dosyayı çalan kişinin kendisi değil Kaan olduğunu belgelerle Serkan’a ispatlayıp onunla sözleşmesine tek taraflı son verir. Serkan’a çok kırılan Eda, bir daha onun yüzünü görmek istemez. O ise, Eda’yı yarım kalan işleri için şirkete dönmek için ikna etmek ister. Engin, Serkan’a Eda’dan önce özür dilemesi gerektiğini söyler.

Serkan, bir türlü Eda’dan özür dileyemez. Onu arayıp bulur ve konuşmak ister. Eda onunla konuşmak istemeyince de Serkan, onun koluna kelepçeyi takıp dağ evine götürür. İkili sabaha kadar birlikte olup konuşur. Eda, yarım kalan işleri için şirkete dönmeyi kabul eder. Ertesi gün, Serkan, kendi eliyle hazırladığı bir çiçeğin üzerine özür mesajı yazıp Eda’ya gönderir.

Eda, her şeye rağmen ertesi gün iş yerine gider. Serkan, Eda’ya tekrar yüzüğünü takıp, sözleşmelerinin devam ettiğini, Selin’in nişanlısından ayrılması veya evlenmesi durumuna kadar bu oyuna devam edeceklerini söyler. O sırada Selin nişanlısı ile içeri girer ve Ferit’le haftaya evleneceklerini söyler.

Sen Çal Kapımı 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Eda Selin’e Serkan’la Evleneceklerini Söylüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler