Ana SayfaDizilerMaria İle Mustafa 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mustafa Maria'yı Bırakmamakta Kararlı!

İlgili Postlar

Maria İle Mustafa 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mustafa Maria’yı Bırakmamakta Kararlı!

Atv’nin yeni iddialı dizilerinden Maria ile Mustafa 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nadire, Nihat’ı vurup kolundan yaralıyor. Nihat, kimseye olanlardan bir şey bahsetmiyor. Ama dikişleri kanayınca durum ortaya çıkıyor. Maria, Mustafa’nın evli olduğunu duyunca düşüp bayılıyor. Mustafa, onu konağa getirince Gonca, kıyameti koparıyor. Maria, kapatıldığı odada Mustafa’nın yalan söylemediğini anlıyor. Ama. Gonca’nın duygu sömürüyle konağı terk ediyor. Gitmekten vazgeçen Maria, Mustafa’ya hamile olduğunu açıklayacakken Galip, üzerilerine kurşun yağdırıyor. Maria ile Mustafa 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mustafa, Maria’yı bırakmamakta kararlı.

Pazar Dizileri 2020

Mustafa Maria’yı Bırakmamakta Kararlı!

Maria ile Mustafa 3. bölüm 1. fragmanında; Galip, abisinin intikamını almak için Mustafa’yı vuruyor. Mustafa, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor ve başta Gonca olmak üzere babası bile tüm olanların sorumlusu olarak Maria’yı görüyor. Mustafa ise, kendine geldiğinde Maria’ya sarılıp hiçbir yere gitmeyeceğini söyleyip onu öpüyor.

İşte Maria ile Mustafa 3. bölüm 1. fragmanı…

MARİA İLE MUSTAFA 2. YENİ BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Mustafa, baygın bir şekilde Maria’yı eve getirip onu bir yere kaçmaması için odasına kilitliyor. Gonca, ortalığı birbirine katıyor. Maria’nın bir an evvel evden gitmesini istiyor. Kudret, onu sakinleştirip onu konaktan göndereceğini söyleyip Gonca’yı rahatlatıyor ve en yakın zamanda onlardan bir erkek torun istediğini söylüyor.

Nadire, Nihat’ı bulup onu kolundan yaralıyor. Sonra pişman olup onu Veteriner arkadaşına götürüp, olanlardan kimseye bir şey bahsetmemesi konusunda tembihliyor. Nihat, kimseye bir şey anlatmadan eve gelip yatıyor. Ama dikişleri açılınca hastaneye kaldırılıyor. Aile olanlardan Kandemirleri suçluyor.

Maria, Mustafa’nın odasında bulduğu kutuyu açıyor ve onun annesine yazdığı mektupları okuyor. Mustafa’nın kendisine yalan söylemediğini anlıyor. Ama Gonca gelip, eğer Mustafa’yla birlikte olursa kızının babasız kalacağını, iki aile birbirlerine girip bir çok kişinin öleceğini söylüyor.

Maria, konağı terk etmek zorunda kalıyor. Valizini toplayıp gitmeye karar veriyor. Ama Reyhan’la konuşması kararını değiştiriyor ve Mustafa’yla konuşmak için tekrar konağa gidiyor. Kötü karşılansa da Nadire, ona destek oluyor ve Maria’yı Mustafa’ya götürüyor. Maria, Mustafa’ya hamile olduğunu açıklayacakken Galip tarafından vuruluyor.

 Maria İle Mustafa 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mustafa Maria’yı Konağa Getirince Ortalık Karışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler