Ana SayfaDizilerMenajerimi Ara 4. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Ediz İle Melisa Tartışınca Set...

İlgili Postlar

Menajerimi Ara 4. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Ediz İle Melisa Tartışınca Set Duruyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizilerinden Menajerimi Ara, 4. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde: Kıraç, Demet Akbağ ile görüşme yapar. Demet Akbağ, bu sektörde egosu için eş dost herkesi ezip geçenleri gördüğünü ve öyle olmayacaksa onunla çalışabileceğini söyler. Beren, yakınlık gösterip Dicle’yi eve davet eder. Bundan Kıraç çok rahatsız oluyor ve kızını gördüğü yerde bunu kendisine zarar vermek için yaptığını söyler. Dicle’de, eğer ona zarar vermek isteseydim deyip susar. Menajerimi Ara 4. bölüm ön izlemesi yayında. Ediz ile Melisa tartışınca set duruyor. Yine iş menajerlere düşüyor.

Salı Dizileri 2020

Ediz İle Melisa Tartışınca Set Duruyor!

Menajerimi Ara dizisinin 4. bölüm ön izlemesinde; Ediz ile Melisa, dizi setinde anlaşmazlığa düşüp tartışıyor. Melisa, Ediz’i profesyonel olmamakla suçluyor ve seti terk ediyor. Sanatçıları ikna etmek yine menajerlerine düşüyor.

İşte Menajerimi Ara 4. bölüm Ön İzlemesi….

MENAJERİMİ ARA 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Dicle’nin Barış’ın arabasını alıp gitmesinden sonra kimse ona ulaşamaz. Durumu da bilmeyince beklemekten başka çareleri kalmaz. Barış’ın kavga etmesine Dicle engel olamaz.. Kavga bittikten sonra Dicle, yaralı olan Barış’ı alıp hastaneye götürmeden Feris’e haber verir. O sırada polisler gelip Barış’ı ve oradakileri karakola götürmek ister.

Kıraç ile Feris, yetişir ve polisleri ikna edip Barış’ı hastaneye götürür. Ece, magazine gizlice çektiği Barış’ın görüntülerini sızdırır. Yönetmen hemen dizinin senaryosunu değiştirir. Bunu öğrenen Barış, yönetmene bu şekilde dizide oynayamayacağını söyleyip restini çeker. Abisine, ona verdiği paraları sorar. Oda kendisindeki paraları borçlara dağıttığını söyler.

Bunalıma giden Barış, Dicle’yi arayıp ona ihtiyacı olduğunu söyler. Dicle’de, Çağatay Ulusay’un yeni oynayacağı filmin senaryosunu ona vermek için yolda olduğunu söyler. Barış ile Dicle, Çağatay’ın gizli kulübesine gidip onunla balık yerler. Çağatay Ulusoy, Barış’a nasihat da bulunur.

Dicle’nin Barış’la konuşması da işe yarıyor ve dizide oynamaya ikna eder. Kıraç, Dicle’nin çok istediği daveti öğrenir ve gizlice onun masasına daveti koyar. Bu durum asistanının gözünden kaçmaz. Dicle ile Kıraç’ın aralarında ne olduğunu merak etmeye başlar.

 Menajerimi Ara 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Dicle’den Kıraç’a Tokat Gibi Cevap Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler