Ana SayfaDizilerYasak Elma 77. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şahika'nın Yeni Planı Tutarsa Ayrılık...

İlgili Postlar

Yasak Elma 77. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şahika’nın Yeni Planı Tutarsa Ayrılık Rüzgarları Esecek!

Fox Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma, 77. bölümüyle 21 Eylül Pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Asuman, ile Halit’in konuşmalarını duyan Şahika, ikilinin arasını bozmak için harekete geçer. Yıldız ile Kerim, artık sevgili olmaya karar verir ve Halit’e bir daha onunla olamayacağını açıklamak için hazırlanır. Şahika ise, Kerim’i tehdit edip onunla sevgili olduğunu ilan eder. Kerim, asıl amacından sapıp Yıldız ile Şahika arasında kalır. Yıldız, Kerim ile Şahika’nın birlikte olduğunu öğrenir. Yasak Elma 77. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Şahika’nın yeni planı tutarsa, hem abisiyle Ender’i, hemde Yıldız’la Kerim’i ayıracak.

Pazartesi Dizileri 2020

Şahika’nın Yeni Planı Tutarsa Ayrılık Rüzgarları Esecek!

Yasak Elma dizisinin, 77. bölüm 2. fragmanında; Kaya ile Ender, Lila’yı Yiğit’e Halit’den istemeye gidiyor. Halit, kızı istiyorsa hayırlı olsun deyip Lila’yı Yiğit’e veriyor. İkilinin yüzükleri kesiliyor. Şahika, Yiğit’e nişan hediyesi olarak bir tabu hediye ediyor. Yıldız, Kerim’le sevgili olduktan sonra onun Şahika ile birlikte olduğunu öğreniyor ve bunun doğru olup olmadığını Ender’e soruyor. Kaya, Ender’den hisselerini Şahika’ya geri vermesini istiyor. Şahika, Halit’le şirkette eşit haklara sahip olmayı beklerken Ender ona, daha kararını vermediğini beklemesini söylüyor.

İşte Yasak Elma 77. bölüm 2. fragmanı…

YASAK ELMA 76. BÖLÜM ÖZETİ!

Halit, Yıldız’ın yeniden aşık olduğunu duyduktan sonra çok mutlu olur. Onun yanında olan Kerim’de, Yıldız’ın o kelimeyi kendisi için kullandığından emin olur. Halit, Yıldız’ın evine gidip teklifine cevap beklediğini onu, Ender’e söylediklerini duyduğunu söyler. Yıldız ise, ona bir kitaptan bahsettiğini söyleyip geçiştirir.

Asıl aklı, Kerim’in o söylediklerini duyup duymamasında kalır. Kerim, Yıldız’ı aramaz. Bundan rahatsız olan Yıldız, onunla iletişim kurmak için türlü yollar dener. Durumun farkında olan Kerim. Yıldız’ı alıp yemeğe götürür. Caner’in doğum günü partisininde herkes bir araya gelir. Bu arada, Yiğit, Lila’ya evlenme teklif eder ve aileler de buna onay verir.

Bunun mutluluğunu yaşayan gençler parti için hazırlanır. Şahika, Ender’in şirkete yüzde on hissesi olduğunu abisine anlatarak ikilinin arasını bozar. Ancak. Caner’in partisiyle ikilinin arasındaki buzlar da erir. Partide, Asuman hanım Kerim’in kızının peşinde olduğunu anlayıp ertesi gün Halit’in yanına gidip, kızının peşinde bir adamın olduğunu söyler. O sırada Kerim, içeri girer ve bahsettiği kişinin o olduğunu söyler.

Yasak Elma 77. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Hem Halit’i Hemde Kerim’i Mi Kaybediyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler