Ana SayfaDizilerYasak Elma 77. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Hem Halit'i Hemde Kerim'i...

İlgili Postlar

Yasak Elma 77. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Hem Halit’i Hemde Kerim’i Mi Kaybediyor?

Fox Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma 76. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Halit. Yıldız’la tekrar konuşup onu evlenmeye ikna etmeye çalışıyor. Yıldız ise, Kerim’den gelecek bir hareket bekliyor. Kerim. Yıldız’ın kendisine aşık olduğundan emin onu yemeğe götürüyor. Caner’in doğum günü organizasyonunu yapan Yıldız, herkesi bir araya getiriyor. Asuman, Halit’in yanına gidip kızının aklını bulandıran biri olduğunu söylüyor. O sırada Kerim, içeri giriyor. Yasak Elma 77. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yıldız, hem Halit’i hemde Kerim’i mi kaybediyor?

Pazartesi Dizileri 2020

Yıldız Hem Halit’i Hemde Kerim’i Mi Kaybediyor?

Yasak Elma 77. bölüm 1. fragmanında; Asuman hanım ile Halit’in konuşmalarını duyan Şahika, ikilinin arasını bozmak için harekete geçiyor. Yıldız ile Kerim, artık sevgili olmaya karar veriyor ve Halit’e bir daha onunla olamayacağını açıklamak için hazırlanıyor. Şahika ise, Kerim’i tehdit edip onunla sevgili olduğunu açıklıyor. Kerim, asıl amacından sapıp Yıldız ile Şahika arasında kalıyor. Yıldız, Kerim ile Şahika’nın birlikte olduğunu öğreniyor.

İşte Yasak Elma 77. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 76. YENİ BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Halit, Yıldız’ın yeniden aşık olduğunu duyduktan sonra çok mutlu oluyor. Onun yanında olan Kerim’de, Yıldız’ın o kelimeyi kendisi için kullandığından emin oluyor. Halit, Yıldız’ın evine gidip teklifine cevap beklediğini onu, Ender’e söylediklerini duyduğunu söylüyor. Yıldız ise, ona bir kitaptan bahsettiğini söyleyip geçiştiriyor.

Asıl aklı, Kerim’in o söylediklerini duyup duymamasında kalıyor. Kerim, Yıldız’ı aramıyor. Bundan rahatsız olan Yıldız, onunla iletişim kurmak için türlü yollar deniyor. Durumun farkında olan Kerim. Yıldız’ı alıp yemeğe götürüyor. Caner’in doğum günü partisininde herkes bir araya geliyor.

Bu arada, Erim, Lila’ya evlenme teklif ediyor ve aileler de buna onay veriyor. Bunun mutluluğunu yaşayan gençler parti için hazırlanıyor. Şahika, Ender’in şirkete yüzde on hissesi olduğunu abisine anlatarak ikilinin arasını bozuyor. Ancak. Caner’in partisiyle ikilinin arasındaki buzlar da eriyor. Partide, Asuman hanım Kerim’in kızının peşinde olduğunu anlayıp ertesi gün Halit’in yanına gidip, kızının peşinde bir adamın olduğunu söylüyor. O sırada Kerim, içeri giriyor ve o kişinin o olduğunu söylüyor.

 Yasak Elma 76. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Halit Kerim’in Yıldız’da Gözü Olduğunu Öğreniyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler