Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cengiz Çukur'u Yıkıp Park...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cengiz Çukur’u Yıkıp Park Yapmaya Hazırlanıyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur 4. sezon 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Cumali tarafından vurulan Yamaç, hastaneye kaldırılıyor. Herkes, Cumali’nin Yamaç’ı neden vurduğunu öğreniyor. Cengiz, Yamaç’ı hastaneden kaçırıp onu iyileştiriyor. Yamaç, iyileştikten sonra mahalleye gidiyor. Ancak, kovulmaktan beter oluyor. Ona, annesi bile yüz çeviriyor. Çukur dizisinin 4. sezon 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Cengiz, Çukur’u yıkıp oraya İstanbul’un en büyük parkını yapmaya hazırlanıyor

Pazartesi Dizileri 2020

Cengiz Çukur’u Yıkıp Park Yapmaya Hazırlanıyor!

Çukur dizisinin 4. sezon 3. fragmanında; Vartolu, mahallede tarafından ret edilen Yamaç’a sarılıp onların bir gün yaptıkları yanlışı anlayacağını söyleyip onu teselli ediyor. Mahalleli. büyük bir saldırıyla uyanıyor. Cengiz’in yeni planı, Çukur’u yerle bir edip yerine İstanbul’un en büyük parkını yapmaktır. Bakalım, Çukurluları nasıl bir mücadele bekliyor. Gidecek yeri olmayan Yamaç, Efsun’un yanına gidiyor.

İşte Çukur 4. sezon 3. bölüm 1. fragmanı…

ÇUKUR 4. SEZON 2. YENİ BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLUD?

Cumali’nin Yamaç’ı vurmasından sonra mahallesi onu yaralı bir şekilde hastaneye götürüyor. Tüm aile Cumali’nin neden böyle bir şey yaptığını merak ediyor. Cumali, herkese tek tek babasının ölüm videosunu izletiyor. Hastanede yalnız kalan Yamaç’ı Cengiz evine götürüyor ve başına onlarca doktor dikiyor.

Yamaç, iyileşip ayağa kalktığında evine gitmek istiyor. Onu serbest bırakan Cengiz. Yamaç’ın tekrar yanına geleceğinden emin davranıyor. Bu arada. Karaca, Azer’e kaçıyor. Bunu öğrenen aile, hiçbir şey yapmıyor. Ortalık bu kadar karışıkken birde onunla uğraşmak istemiyor. Yamaç, annesiyle görüşmek istiyor. Ancak Sultan, onunla görüşmeyip sadece eşyalarını toparlayıp ona veriyor.

Arık, Yamaç’la birlikte çalışmak isteyen babasıyla konuşuyor. Ama Cengiz. Yamaç’ın iyi bir sağ kol olacağını oğluna yineliyor. Vartolu. Cumali ile konuşup olayı daha fazla büyütmemesini, orada Yamaç’ın babasını vurmaktan başka çaresi kalmadığını anlatıyor. Yamaç, mahalleye döndüğünde herkes ona sırtını dönüyor.

Tüm mahalleli, ‘İdris babamız Çukur evimiz’ diye bağırıyor. Cumali ise. o anları yukarıdan izliyor. Mahalleli, Yamaç’ı Cengiz’in kucağına atmış oluyor. Bakalım gidecek yeri olmayan Yamaç, ne yapacak?

 Çukur 4. Sezon 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yamaç’ı Kim Kaçırıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler