Ana SayfaDizilerBay Yanlış 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga Özgür'ü Ezgi Üzerinden Tehdit...

İlgili Postlar

Bay Yanlış 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga Özgür’ü Ezgi Üzerinden Tehdit Ediyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bay Yanlış, 12 bölümüyle  18 Eylül cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Özgür, Ezgi ile sevgili olalı, doğru bildiklerinin yanlış, yanlış bildiklerinin ise doğru olduğunu anlar. Onunla birlikte olmak Özgür’ü çok değiştirir. Volkan, elindeki belgeyle Özgür’ün mekanının artık kendisinin olduğunu söyler. Elindeki belgeyi polise ve basına vermeden önce Özgür’e okutur. Bay Yanlış 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Tolga, Özgür’ü Ezgi üzerinden tehdit ediyor.

Cuma Dizileri 2020

Tolga Özgür’ü Ezgi Üzerinden Tehdit Ediyor!

Bay Yanlış dizisinin 12. bölüm 2. fragmanında; Ezgi ile Özgür, artık sevgili oluyor ve büyük bir aşk yaşamaya başlıyor. Tolga, Özgür’ü Ezgi ile tehdit edip onun tüm mal varlığını elinden alamaya  çalışıyor. Özgür, Ezgi’yi zor durumda bırakmadan ve de ona haber vermeden Tolga’nın istediğini veriyor.

İşte Bay Yanlış 12. bölüm 2. fragmanı…

 

BAY YANLIŞ 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Ezgi ile Özgür, artık yalansız bir aşka yelken açar. Özgür’ün, bu kadar romantik olduğunu gören Ezgi, çok şaşırır. Ezgi, Özgür’den habersiz yeni işine başlar. Cansu, verdiği kan tahlilinin sonucunda hamile olduğunu öğrenir. Bunu arkadaşlarıyla ve de Özgür’ün barmeni ile paylaşır. Levent, durumu barmenden öğrenince fenalık geçiriyor.

Cansu, hastaneye gittiğinde tahlillerin karıştığını ve hamile olmadığını anlar. Bu arada Levent ise, daha hazır olmasa da Cansu’ya evlenme teklif etmek için bir organizasyon hazırlar ve de ona pahalı bir yüzük alır. Cansu, hazırlanan organizasyona katılır. Ancak, Levent’in kendisine evlenme teklif edeceğinden haberi yoktur.

Levent, Cansu’ya ihtişamlı bir evlenme teklifinde bulunur. Cansu, hamile olmadığını ona anlatır. Levent biraz pişman olur gibi olsa da toparlanıp Cansu’yla dans eder. Deniz ile Ozan, sevgili olur. Ozan Deniz’e çok güzel bir piknik organize eder. İkili çok güzel bir gün geçirir. Özgür, Ezgi’yi almak için onun iş yerine gidier.

Orada, Volkan ile karşılaşır. Volkan, iş yerinin sahibi olduğunu söyler. Ezgi, hiçbir şeyden habersiz Özgür’ün düşmanı Volkan’ın yanında işe başlamıştır.

Bay Yanlış 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Özgür’ü Neyle Tehdit Ediyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler