Ana SayfaDizilerBay Yanlış 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Özgür'ü Neyle Tehdit Ediyor?

İlgili Postlar

Bay Yanlış 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Özgür’ü Neyle Tehdit Ediyor?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Bay Yanlış, 11. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ezgi ile Özgür, tekrar bir araya geliyor. Ezgi, annesini arayıp Özgür’le birlikte olduğunu itiraf ediyor. Özgür’ün annesi ise, tekrar İstanbul’a oğlunun yanına gitme planları yapıyor. Özgür, Ezgi’nin yeni patronunun Volkan olduğunu öğreniyor. Cansu, hamile olduğunu öğreniyor. Bu haberi alan Levent ise, ona evlenme teklif ediyor. Bay Yanlış 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Volkan, Özgür’ü neyle tehdit ediyor? Özgür, her şeyini Volkan’a mı kaptırıyor?

Cuma Dizileri 2020

Volkan Özgür’ü Neyle Tehdit Ediyor?

Bay Yanlış dizisinin 12. bölüm 1. fragmanında; Özgür, Ezgi ile sevgili olalı, doğru bildiklerinin yanlış, yanlış bildiklerinin ise doğru olduğunu anlıyor. Onunla birlikte olmak Özgür’ü çok değiştiriyor. Volkan, elindeki belgeyle Özgür’ün mekanının artık kendisinin olduğunu söylüyor. Elindeki belgeyi polise ve basına vermeden önce Özgür’e okutuyor. O belgenin içinde ne yazıyor?

İşte Bay Yanlış 12. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1304529538655948800

BAY YANLIŞ 11. YENİ BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Ezgi ile Özgür, artık yalansız bir aşka yelken açıyor. Özgür’ün, bu kadar romantik olduğunu gören Ezgi, çok şaşırıyor. Ezgi, yeni işine başlıyor. Cansu, verdiği kan tahlilinin sonucunda hamile olduğunu öğreniyor. Bunu arkadaşlarıyla ve de Özgür’ün barmeni ile paylaşıyor. Levent, durumu öğreniyor.

Cansu, hastaneye gittiğinde tahlillerin karıştığını ve hamile olmadığını anlıyor. Bu arada Levent ise, daha hazır olmasa da Cansu’ya evlenme teklif etmek için bir organizasyon hazırlıyor ve de bir yüzük alıyor. Cansu, hazırlanan organizasyona katılıyor. Ancak, Levent’in kendisine evlenme teklif edeceğinden haberi yoktur.

Levent, Cansu’ya evlenme teklif ediyor. Cansu, hamile olmadığını ona anlatıyor. Levent biraz pişman olur gibi olsa da toparlanıp Cansu’yla dans ediyor. Deniz ile Ozan, sevgili oluyor. Ozan Deniz’e çok güzel bir piknik organize ediyor. İkili çok güzel bir gün geçiriyor. Özgür, Ezgi’yi almak için onun iş yerine gidiyor.

Orada, Volkan ile karşılaşıyor. Volkan, iş yerinin sahibi olduğunu söylüyor. Ezgi, hiçbir şeyden habersiz Özgür’ün düşmanı Volkan’ın yanında işe başlamıştır.

Bay Yanlış 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Özgür’ün İçinden Romantik Bir Adam Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler