Ana SayfaDizilerHercai Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Hercai Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizilerinden Hercai, izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Dizinin son bölümünde; Reyyan, attan düşüp yere yığılır. Atı eve geri dönünce herkes telaşlanmaya başlar. Gizemli bir kişi Reyyan’ı bulup kulübeye götürüp bırakır ve onun telefonundan Miran’a mesaj çekip onun kulübede olduğunun haberini verir. Reyyan, Miran’ın intikamından vazgeçmesini ister. O da intikamından vazgeçip aşkını seçer. Azat, Elif’in kendisini sevmediğini bilir. Birde iki aile arasındaki düşmanlığın bittiğini öğrenince bulalıma girip intihar eder. Azize, Elif’in intihar ettiğini duyunca yıkılır. Hercai dizisinin yeni sezon yayın tarihi belli oldu. Dizinin 39. bölüm 1. fragmanı yayınlandı.

Cuma Dizileri 2020

Hercai Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Hercai dizisi, merakla beklenen yeni sezon 39. bölümüyle, 18 Eylül Cuma günü saat 20:00’da ekrana gelecek. Bakalım dizinin yeni sezon bölümlerinde. neler olacak?

İşte Hercai 39. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1304467716296896518

HERCAİ 38. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Reyyan’ı, gizemli bir kişi onun hayatını kurtarır ve onu götürüp her şeyin başladığı kulübeye bırakır. Miran, kendisine gelen mesajla kulübeye gidip onu bulur. Hazar, kızını her yerde ararken Miran’dan gelen haberle mutlu olur. Reyyan, Miran’ın intikamından vazgeçmesi karşılığında onunla tekrar birlikte olmayı kabul eder.

Reyyan’ın yokluğunda ondan kopamayacağını bir kez daha anlayan Miran, babaannesinin karşısına çıkıp, intikamından vazgeçtiğini söyler. Azize’de, Miran’ı konaktan kovar. Cihan, Azize’nin kendileriyle uğraşmasının başka bir nedeni olduğunu anlayıp, onun hakkında araştırma yapar. Ancak, onun hakkında hiç bir bilgiye ulaşamaz. Sanki onun hiç yaşamamış biri olduğunu öğrenen Cihan, Sultan ile konuşmaya gider.

Sultan’da onun hakkında bir şey bilmediğini ama bir görümcesi olduğunu bildiğini söyler. Yaren olduğu sürece konağa girmek istemeyen Hazar’dan ve Reyyan’dan özür dilemesi için Cihan kızıyla konuşur. Ancak Yaren. kimseden özür dilemeyince, Cihan kızını konaktan kovar. Çok sinirlenen Yaren, gideceğini ama o konağa tekrar geri döneceğini söyler.

Miran ile Reyyan’ı, Hazar konağa getirir. Bunu öğrenen Azize, adamlarıyla birlikte konağı basıp Hazar’ı ister. Onu vermezlerse Azat’ı öldüreceğini söyler. Handan’ın da doğumu başlar. Onun acilen hastaneye gitmesi gerektiğini söyleseler de Azize, kimsenin konaktan çıkmasına izin vermez.

Azat’ın kendisini sevmediğini bilse de Elif onu çok sevmiştir. Birde üzerine Miran’ın, intikamından vazgeçtiğini öğrenince kendisini odasına kapatır. Herkes onu odasında zannederken o gece gelinliğini giyip kendisini ırmağa atar. Konağa gelen polislerin Elif’in ölüm haberini vermesiyle herkes şok olur.

Hercai Dizisinin 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler