Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akın Menekşe İle İş Birliği...

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akın Menekşe İle İş Birliği Mi Yapıyor?

Star Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sefirin Kızı, 19. yeni bölümüyle 14 Eylül pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nare, Sancar’ın evinde hapis hayatı yaşamaktan şikayet eder. Ancak, Sancar onu yaralı bir şekilde bırakmak istemez. Menekşe’nin iğneli laflarına daha fazla dayanamayan Nare, ev halkına ya Sancar’ın kendisini gitmesi için bırakmasını yada o konağı onlara dar edeceğini söyler. Elvan, Sancar’a Akın’a yardım edenin Yahya olduğunu söyler. Gediz, Nare’ye aşık olduğunu itiraf eder. Konakta tutsak hayatı yaşayan Nare’yi Gediz alıp götürür. Sefirin Kızı 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Akın, Menekşe iş birliği mi yapıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Akın Menekşe İle İş Birliği Mi Yapıyor?

Sefirin Kızı 19. bölüm 2. fragmanında; Nare, kendisini öldürmek isteyen insanlarla aynı evde yaşamak istemiz. Ama Sancar, onun kendisine siper olduğunu düşündükçe Nare’yi bırakmak istemez. Gediz ile Sancar’ın arası Nare için bozulur. Sancar, Gediz’in konağa girmesini yasaklar. Öte yandan Kahraman, Akın’a yardım edip onu Menekşe ile buluşturur. İkili iş birliği yapmak üzere el sıkışır.

İşte Sefirin Kızı 19. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1304493059128864770

 

SEFİRİN KIZI 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Kahraman, Akın’dan yüklü bir para karşılığında onun kaçmasına ve Nare’yi kaçırmasına yardım eder. Sancar, Nare’yi kurtarmaya çalışırken vurulup denize düşer. Tekneyle kaçırılan Nare, Sancar’ın ölmemiş olması için dua eder. Sancar, yaralı bir şekilde bir balıkçı teknesi bulup onların peşine düşer.

Akın’ın teknesine ulaşan Sancar, gizlice Nare’nin yanına gider. Nare, bayılan Sancar’ın kolundaki kurşunu çıkarır. Akın, Yunanistan’a girmek için geceyi beklerken Sancar, Nare ile birlikte denize atlayıp kaçacakken Akın onları görür. Tam Sancar’ı vuracakken Nare. onun önüne geçer ve vurulup denize düşer.

Sancar, onu denizde bulup balıkçı teknesine götürür. Menekşe, Yahya’yı yine Dudu ile aralarında olanları Elvan’a söylemekle tehdit edip Loki’yi işten çıkarmasını ister. Gülsin, Menekşe ile Yahya’nın konuşmalarını dinler ve Elvan’a koşup duyduklarını anlatır. Elvan, Yahya’nın şirkette bir halk karıştırdığını öğrenince, onun zimmetine para geçirdiğini düşünür.

Elvan, Gediz’e. Nare’nin telefonundan gelen mesajı başkasının gönderdiğini anlar. Gediz’de, Kahraman’ın Akın’la iş birliği yaptığını anlar. Ancak Kahraman, Akın’ı arayıp kendisinden şüphelendiğini söyler ve bütün gözleri Yahya’ya çevirmek için onun hesabına para göndertir. Gediz, Yahya’yı alıp evine götürüp kilitler.

Sancar, yaralı olan Nare’yi karaya ulaştırır. Nare, tedavi gördükten sonra Sancar onu konağa getirir. Menekşe, bu duruma karşı çıkar. Gediz ise, Nare’nin Menekşe’nin yaşadığı eve götürüldüğünü duyunca Sancar’a çok öfkelenir. Onu kendi evine getirmek için harekete geçer.

 Sefirin Kızı 19. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Sancar Nare’nin Gediz’le Gittiğini Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler