Ana SayfaDizilerBabil 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Egemen Deniz'in Kendi Oğlu Olduğunu Anlıyor!

İlgili Postlar

Babil 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Egemen Deniz’in Kendi Oğlu Olduğunu Anlıyor!

Star Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen Babil dizisinin, merakla beklenen yeni sezon ilk bölümü ekrana geldi. Dizinin 11. yeni bölümünde; Egemen, Eda’yı İrfan’dan formalite olarak boşanmaya ikna ediyor. İlay, İrfan’a hala onu sevdiğini, her şeyi geride bırakıp birlikte uzaklara gitmeyi teklif ediyor ve  İrfan’ı öpüyor. Evin etrafında kameraların olduğunu fark edince, görüntüleri güvenlik kamerasından alan Süleyman’ın adamına susması karşılığında tüm mücevherlerini veriyor. Ama Süleyman, videoyu seyrediyor. İlay’ı saklandığı yerde bulup kafasına silahını dayıyor. O sırada İrfan içeri giriyor. Babil 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Egemen, Deniz’in kendi oğlu olduğunu anlıyor.

Cuma Dizileri 2020

Egemen Deniz’in Kendi Oğlu Olduğunu Anlıyor!

Babil dizisinin 12. bölüm 1. fragmanında; Egemen Eda’ya, her şeyin daha güzel olabileceğin ama onun gidip mutsuzluğu seçtiğini söylüyor. Eda ise, öfkelenip onun kendisini yüz üstü bıraktığını söyleyip arkasını dönüp gidiyor. Egemen, Eda’yla ile arasında yaşananları İlay’a anlatıyor. İlay ise, Egemen’e bir kadının neden kendisini yüz üstü bırakıp gittiğini söyler düşünmesini istiyor. Egemen, Eda’nın karşısına çıkıp Deniz’in kendi oğlu olup olmadığını soruyor.

İşte Babil 12. bölüm 1. fragmanı…

BABİL DİZİSİNİN 11. YENİ BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

İrfan, İlay ile aynı otel odasında konuşurken Süleyman’ın sesini duyuyorlar.  İlay, hemen İrfan’ın gizlenmesini istiyor. Süleyman, İlay’a evlenme teklif edip ona aldığı yüzüğü veriyor. Ama İlay, artık onunla olamayacağını söylerken İrfan’ın telefonu çalıyor. Çalan telefonun İrfan’ın olduğunu anlayan Süleyman, silahını çekip odaları arıyor. İrfan, balkondan kendi odasına geçmeyi başarmıştır.

Kudret, kendisinden boşanmak isteyen Süleyman’ın tüm hesaplarına bloke koyuyor. Egemen, Eda’yla konuşup İrfan’ın onun ve Deniz’in zarar görmemesi için böyle bir karar verdiğini söyleyip boşanmaya ikna ediyor. İlay ise, hala unutamadığı İrfan’la bahçede konuşup onunla uzaklara gidip yeni bir hayat kurabileceklerini söylüyor ve onu öpüyor.

Daha sonra Egemen’e İrfan ile aralarında olanları anlatırken evin önündeki kameraları fark ediyorlar. Egemen hemen, güvenliğe gidip görüntüleri almak istiyor. Ancak, çoktan görüntüler kopyalanmıştır bile. Egemen, görüntüler karşılığında bir milyon teklif ediyor. İlay da tüm mücevherlerini veriyor ve uzaklara gidiyor.

Süleyman. İlay’a ulaşamayınca Kudret’in ona bir şey yaptığını düşünüyor. Kudret, İlay’ın İrfan’ı öperken ki anların görüntülerini Süleyman’a izletiyor. Süleyman, İrfan’ın ölüm emrini veriyor. İrfan, Süleyman’ın adamlarının elinden kurtulup İlay’ın yanına gidiyor. Süleyman, İlay’ın kafasına silah dayadığı anda İrfan, içeri giriyor.

Babil Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 2. Sezon 2. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler