Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Meliha'nın Hikayesinin Devamı Yürekleri Dağlıyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Meliha’nın Hikayesinin Devamı Yürekleri Dağlıyor!

Tv 8’in yeni iddialı dizisi Kırmızı Oda, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kliniğe gelen Alya isimli genç kız ortalığı birbirine katıyor. Doktor hanım onun parasını iade edip gönderiyor. Mehmet, babasından gördüğü şiddeti anlatırken, kendi oğluna da babası gibi bir babalık yaptığının farkına varıyor. Meliha, Güler ablasının başına gelenleri gözyaşları içinde anlatıyor. Kırmızı Oda 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Meliha’nın, hikayesinin devamı yürekleri dağlıyor.

Cuma Dizileri 2020

Meliha’nın Hikayesinin Devamı Yürekleri Dağlıyor!

Kırmızı Oda dizisinin 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde, Meliha, ablasının vefat haberini nasıl aldıklarını anlatıyor. Mehmet ise, oğlunun okulda arkadaşları tarafından dövüldüğünü öğrenince yine kendi çocukluğuna gidiyor. Dört kardeşiyle yapayalnız kalan Meliha’nın başına başka neler geldi?

İşte Kırmızı Oda 3. bölüm 1. fragmanı….

KIRMIZI ODA DİZİSİNİN 2. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Kliniğe Alya isminde üstü başı perişan, ayakları çamur içinde bir genç kız geliyor. Alya, kliniğin altını üstüne getiriyor. Doktor hanım mecbur kalıp onu odasına alıyor. Bir çok doktora giden Alya, onun kendisine yardım etmesini istiyor. Ancak doktor hanım, onun kendisini kızdırdığı için Alya’yı gönderiyor. Doktor hanım, Mehmet’i dinliyor.

Mehmet, babasının bir kamyoncu olduğunu, abisiyle birlikte çalışan babasının onun bir işe yaramadığını düşünüp her gün dövdüğünü anlatıyor. Anlatırken, oğluna aynı babası gibi kötü davrandığını anlıyor. Bunun bir zincir olduğunu öğrenince de çok üzülüyor. Çünkü çocuğu da kendi çocuğuna öyle davranacaktır.

Meliha, bir hafta aradan sonra biraz daha rahatlamış bir şekilde doktor hanımın yanına geliyor. Ona birde el işi fular hediye ediyor. Meliha, anlatmaya kaldığı yerden devam ediyor. Babasının öldüğü gün, o adamlar Güler ablasını zorla götürüp tecavüz ediyor. Daha sonra her akşam kasabadan eve adamların geliyor ve annesi giderek güzelliği kaybedip solmaya başlayıp yataklara düşerek ölüyor.

Meliha’nın annesi öldükten sonra o adamların bu sefer ablası Güler için eve gelmeye başlıyorlar. Güler, kardeşleri için bu zulme katlanıp biraz para biriktirdikten sonra onları İstanbul’a götürüyor. Kendisi genel evle anlaşıp ilk aldığı parayla bir ev tutup eşya ve kardeşlerine oyuncak alıyor. Daha sonra onlarla vedalaşıp gidiyor. Haftada bir Meliha, ablasını arayıp konuşabiliyor.

Alya, doktor hanıma kendisini affettirmek için kliniğe bir çok çiçek gönderiyor. Tuna ise, doğum gününün hatırlanmasından büyük mutluluk duyuyor.

 Kırmızı Oda 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Doktor Hanımın Hastası Arya Ona Kafayı Takıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler