Ana SayfaDizilerZümrütüanka 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zümrüt Kendisinden Gizlenenleri Hatırlıyor!

İlgili Postlar

Zümrütüanka 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zümrüt Kendisinden Gizlenenleri Hatırlıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Zümrütüanka 11. bölümüyle 19 Eylül cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nikah kıyıldıktan sonra Serhat, balkonda Zümrüt’ü görür. Zümrüt, ne olduğunu anlayamadan düşüp bayılır. Öte yandan Cihan, kendisinden zorla alınan kızını Serhat’a vermeye niyeti yoktur. Serhat, Zümrüt’ün uyandığına sevinsin mi üzülsün mü bilemeden kendisini büyük bir girdabın içinde bulur. Zümrütüanka 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zümrüt, kendisinden gizlenenleri hatırlıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Zümrüt Kendisinden Gizlenenleri Hatırlıyor!

Zümrütüanka dizisinin 11. bölüm 2. fragmanında; Serhat, yapmak istemediği seçim yaparak, Zümrüt’ün amcasıyla evlenmek zorunda olduğunu da anlıyor. Şimdi kendisi aynı duruma düşüp, bu durumu Zümrüt’e nasıl anlatacağını düşünmeye başlıyor. Zümrüt. uyanınca Işık’ı görüp onun kimin kızı olduğunu soruyor. Deniz ise. onun bakıcısı annesi gibi olduğunu söylüyor. Kendisinden gizlenen gerçekleri Zümrüt. hatırlıyor.

İşte Zümrütüanka 11. bölüm 2. fragmanı…

ZÜMRÜTÜANKA 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Zümrüt, kazadan sonra hastaneye kaldırılır. Ancak girdiği komadan bir türlü çıkamaz. Serhat, onu alıp eve getirir ve Zümrüt’ün uyanacağı günü sabırla bekler. Abbas, Zümrüt’e yaptıkları kumpasın peşini bırakmayan Serhat’an çok korkar ve onun dikkatini dağıtmak için başka çareler aramaya başlar.

Aklına yıllar önce Serhat’la nişanlı iken zorla ayırdıkları Deniz aklına gelir. O zamanlar hamile olan Deniz, çocuk doğduktan sonra bir aileye vermiştir. Çocuğu bağırlarına basan aile mutlu bir hayat sürerken kadın ölür. Cihan, karısı öldükten sonra kendisini içkiye verip, tek başına kızına bakmak durumunda kalır.

Serhat, durumu öğrendikten sonra Deniz’e inanmaz. Ama Azimet’in ısrarıyla gidip çocuğu Cihan’ın elinden zorla alıp konağa getirir. Azimet, paraya düşkün olan Ülfet’e kızının Serhat’tan boşanmasına imza atması karşılığında açık çek teklif eder. Ülfet ise, konağın yarısını ve diğer kızı için şirketten hisse ister.

Serhat, istemeye istemeye çocuğun velayetini alabilmek için Zümrüt’ten boşanıp Deniz’le evlenmeyi kabul eder. İkilinin nikahları kıyılır. O sırada Zümrüt kendisine gelip zorla da olsa yürüyüp balkona çıkar ve Serhat’la bir kadını nikah masasında görür.

 Zümrütüanka 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zümrüt Uyandığında Serhat’ı Nikah Masasında Görüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler