Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nare'nin Kararı Kimden Yana Olacak?

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nare’nin Kararı Kimden Yana Olacak?

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı 19. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sancar, Nare’yi evine götürmek isteyen Gediz’in elinden onu alıyor. Gediz’in Nare’yi konaktan kaçırmasına Elvan ve Zehra yardım ediyor. Sancar, abisinin Akın’la işbirliği yapmadığını anlayıp Kahraman’a bir oyun oynuyor. Gediz, Nare’ye aşık olduğunu itiraf ediyor. Sefirin Kızı 20. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nare’nin kararı kimden yana olacak?

Pazartesi Dizileri 2020

Nare’nin Kararı Kimden Yana Olacak?

Sefirin Kızı 20. bölüm 1. fragmanında; Gediz, Nare’ye aşık olduğunu Sancar’ın onu ağlatmasına dayanamadığını söylüyor. Nare ise, şimdide kendisini onun ağlattığını söylüyor. Gedir’in Nare’yi götürdüğünü öğrenen Sancar onların peşine düşüyor. Nare’yi bulan Sancar, onun önünde diz çöküp kendisini ve oraları terk etmemesini istiyor. Hak etmese de onun kendisini sevdiğini bildiğini söylüyor. Bu arada, Akın ile görüşen Menekşe birden fenalaşıyor. Menekşe, bebeğini mi kaybedecek?

İşte Sefirin Kızı 20. bölüm 1. fragmanı….

SEFİRİN KIZI 19. YENİ BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Gediz Sancar’a, Nare ile karısını aynı katı altında kalamayacağını söyleyip onu götürmek istiyor. Ama Sancar, Nare’yi kucağına alıp konağa götürüyor ve konağın önüne koruma dikip Gediz’in oraya yaklaşmasına bile izin vermemelerini istiyor. Nare, Kavruk’un yanına gidip onunla dertleşiyor. Zehra’nın ondan hoşlandığını söylüyor. O ise onun kendisini sevmediğini sadece oyuncağı olduğunu söylüyor.

Elvan, Sancar’a Akın’a Nare’yi kaçırması için Yahya’nın yardım ettiğini söylüyor. Sancar, Yahya’yla konuşup ona inanıyor. İşin içinde Kahraman olduğunu anlayan Sancar, onun yanında Yahya’yla yalandan kavga ediyor ve adamlarına Akın’ın yerini bulmak için onu takip ettiriyor. Nare, başından geçenleri Zehra ile Elvan’a anlatıyor ve konakta tutsak olduğunu söylüyor.

Gediz, Elvan’la konuşup ondan Nare’yi konaktan kaçırmak için yardım istiyor. Elvan, onun Nare’ye asılmaması karşılığında teklifini kabul ediyor. Zehra ile birlikte Elvan, korumaları oyalayıp Nare’nin kaçmasına yardım ediyor. Loki, Kahraman’ı gözetlerken Menekşe’nin onun evine girdiğini görüyor. Menekşe, Kahraman’la buluşacağını zannederken karşısında Akın’ı buluyor ve onunla el sıkışıyor. Loki, onları el sıkışırken görüyor.

Sefirin Kızı 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akın Menekşe İle İş Birliği Mi Yapıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler