Ana SayfaDizilerGençliğim Eyvah 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet Azra'yı Kendi Elleriyle Zola'ya...

İlgili Postlar

Gençliğim Eyvah 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet Azra’yı Kendi Elleriyle Zola’ya Veriyor!

Atv’nin sevilen dizilerinden Gençliğim Eyvah 14. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Arif ve Zekeriya, eşlerinden sakladıkları sırrın yükünden çok yoruluyorlar. Ancak “Ne olursa olsun” deyip eşleri Hacer ve Nuriye’ye itiraf etmeye karar veriyorlar. Azra’nın evi terk etmesi aileyi büyük bir üzüntüye sokuyor. Ahmet, Azra’nın bu kadar üzülmesine ve evi terk etmesine neden olduğu için kahroluyor. Zola, Azra’nın gitmeden önce kendisine bıraktığı mektubu oluyor. Gençliğim Eyvah 15. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ahmet, Azra’yı kendi elleriyle Zola’ya vermenin üzüntüsünü yaşıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Ahmet Azra’yı Kendi Elleriyle Zola’ya Veriyor!

Gençliğim Eyvah dizisinin 15. bölüm 1. fragmanında; Çavi, Zola’ya damat bey diye hitap ediyor. Azra ile Zola, evlenecek mi? Ahmet’in, ailesini korumak için yaptığı fedakarlıktan kimsenin haberi yoktur. Azra’yı hala her şeyden çok seven Ahmet, onu Zola’ya kendi elleriyle vermenin üzüntüsünü yaşıyor.

İşte Gençliğim Eyvah 15. bölüm 1. fragmanı….

GENÇLİĞİM EYVAH 14. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Arif ile Zekeriya, eşlerinden Zola ile Çavi’nin kendi oğulları olduğunu saklamaktan yoruluyorlar. Bir araya gelen ikili bir an evvel bu yükten kurtulmak için gerçekleri sonucu ne olursa olsun Hacer ile Nuriye’ye itiraf etmeye karar veriyorlar. Ancak, Hacer ile Nuriye, onları dinlemek bile istemiyorlar.

Azra, Zola’ya bir mektup bırakıp evi terk ediyor. Hacer ile Nuriye, Azra’nın gitmesinin üzüntüsüyle onları dinleyemiyor. Azra’nın gidişi sadece Nuriye ve Hacer’i değil, başta Ahmet olmak üzere herkesi derinden yaralıyor. Azra’nın geri dönmesini istiyorlar ama bunu nasıl yapacaklarını bilemiyorlar.

Zola, Azra’nın kendisine bıraktığı mektubu okuyor. Azra, mektubunda hayatın onları bir gün tekrar bir araya getireceğini, ona sevgisini bulutlarla göndereceğini okuyup göz yaşı döküyor. Çağla, Ahmet’i elde etmenin mutluluğunu yaşıyor. Babası kızıyla Ahmet’i bir an evlendirmek istiyor. Ama Ahmet, anlaşmada sadece babasıyla tanışmak olduğunu söylüyor.

Azra, evine geri dönüyor. Onu geri döndüren şey Ahmet’e olan aşkı mı? Yoksa Zola olan aşkı mı?

Gençliğim Eyvah 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zola Azra’nın Kendisine Bıraktığı Mektubu Okuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler