Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şule Yine Kuzey'le...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şule Yine Kuzey’le Yıldız’ın Arasını Bozuyor!

Show Tv’nin kahkaha garantili dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 32. bölümüyle 19 Eylül cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yıldız, kızlara kendisine anne demelerini istemez. Şule de, kızlarını toplayıp onlara yakında öleceğini söyler. Yıldız, oralardan uzaklaşıp bir işe başlar. Kuzey, onun gitmesinin hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini söylese de Yıldız’ın gitmesine engel olamaz. Yıldız, başladığı iş yerinde kavga çıkarır. Kuzey, Yıldız’ın işten kovulması için her şeyi yapar. Nahide ile Sefer, babalarının elinde bir hazine haritası olduğunu öğrenir. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Şule, yine Kuzey’le Yıldız’ın arasını bozuyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Şule Yine Kuzey’le Yıldız’ın Arasını Bozuyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 32. bölüm 2. fragmanında; Kuzey ile Yıldız’ın arası düzelmeye başlar. Hazine, Pembe’nin rahmetli kocasının mezarının altında olduğu ortaya çıkıyor. Yıldız’ın kankası Bulut, yıllar sonra çıkıp gelir. Kuzey, onları bir arada görüp kıskanır ve sarhoş olana kadar içer. Şule’de fırsatı kaçırmaz. O sarhoş olunca Kuzey’i ayan Yıldız’ın telefonuna cevap verir.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 32. bölüm 2. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 31. BÖLÜM ÖZETİ!

Gökçe, ateşler içinde baygın yatan kardeşi Mine için yardım istemeye gider. Ama ormanda yorgun düşüp bayılır. Herkesi seferber eden Kuzey, kızlarını sonunda bulur. Şule, yine Yıldız’a iğneleyici laflar söyler. Sinirlenen Yıldız, Kuzey’in yanında onun aralarına giremeyeceğini ve yakında nişanlanıp evleneceğini söyler.

Yaşar, Yıldız’ı evlatlıktan ret eder. Yaylada yine kermes düzenlenir. Kuzey, köfte standı açarken Yıldız’da gözleme standı açar. Onu kıskandırmak için Kuzey, müşteri olarak gelen kızlara iltifatlar yağdırır. Yıldız, Kuzey’in yaptıklarına daha fazla dayanamayıp gelen müşterileri kovup bütün masaları kırıp döker.

Kuzey, Yıldız’ın bir yakın bir uzak durmasına bir anlam veremez ve neden kendisine böyle davrandığını sorar. Yıldız, Şule’ye onun hasta olduğunu söylememeye söz verse de Kuzey’e açıklamak zorunda kalır. Kuzey’e Şule’nin hasta olduğunu, az bir ömrü kaldığını ve yakında öleceğini söyler. Duyduklarına inanamayan Kuzey, donup kalır.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Yeni Başladığı İş Yerini Birbirine Katıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler