Ana SayfaDizilerMasterChef 2020 5. Hafta Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2020 5. Hafta Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2020, 5. haftasını da geride bıraktı. Yarışmanın son bölümünde eleme potasına düşen altı yarışmacı, iki turdan oluşan eleme turuna katıldı, İlk turda başarılı olan 3 yarışmacı elenmekten kurtuldu ve en az bir hafta daha yarışmada kalma hakkında sahip oldu. Geriye kalan üç yarışmacı, ikinci turda Somer şefin imza yemeğini yapabilmek için mücadele verdi. MasterChef 2020 5. hafta elenen yarışmacı kim oldu? Ayrıntılar haberimizde….

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef 2020 5. Hafta Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

Eleme oyununun ilk turunda eleme potasına düşen, Serhat, Özgül, Selin, Tanya, Berker ve Sefa kendilerine verilen peynir çeşitleriyle yaratıcılıklarını kullanarak yemeklerini yaptılar. Verilen sürenin sonunda en başarılı tabağı belirlemek için şefler tek tek yarışmacıların tabakların tadımlarını yaptı.

İLK TURUNUN BİRİNCİSİ SERHAT OLDU!

Eleme oyununun ilk turunda en başarılı ve tabağı yapan Serhat oldu. Somer şef, Serhat’ın peynir ana malzemesini kullanarak balık yaptığını görünce direkt elendiğini düşündüğünü ifade etti. Ama Serhat, dengeyi öyle güzel ayarladı ki şeflerin beğenisini alarak ilk turun birincisi oldu.

İlk turun ikincisi Sefa oldu. Üçüncüsü ise Özgür oldu ve en az bir hafta daha MasterChef’te kalmaya hak kazanmış oldular.

ELEME TURU!

Eleme turunda Somer şef Ahtapot Nicoise isimli imza yemeğiyle üç yarışmacının karşısına çıktı. Selin, Tanja ve Berker, Somer şefin imza yemeğini tadıp yemek ile ilgili bilgileri alıp yapmaya başladılar. Selin ile Tanja, jelin kıvamını tutturamadı. Yüzlerce kere jel yapan Tanja, ağlamaya başladı.

Şefler, son eleme turunun tabaklarının da tadımlarını yaptıktan sonra Berker’in tabağının en başarılı tabak olduğunu açıkladı. Geriye Tanya ile Selin kaldı. MasterChef 2020’nin 5 hafta elenen yarışmacısı Selin oldu. Somer şef, Tanja’ya bu yarışmada kaldığı her gün için Selin’e dua etmesini çünkü onun tabağı daha kötü  olduğu için elenmekten kurtulduğunu dile getirdi.

Geçen hafta yedeklerden yarışmaya katılan Selin, elendi ve MasterChef hayali sona erdi.

MasterChef 2020’nin 5. Hafta 3. Dokunulmazlığını Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler