Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bulut Yıldız'a Saplantılı...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bulut Yıldız’a Saplantılı Aşık Çıkıyor!

Show Tv’nin sevilen dizilerinden Kuzey Yıldızı İlk Aşk 32. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yıldız, Şule ile Kuzey’i yalnız bırakıp evini terk ediyor. Kendisine yeni bir hayat kurmaya çalışan Yıldız, bir restoranda girip çalışmaya başlıyor. Kuzey, Yıldız’ı işten kovdurmak için elinden geleni yapıyor. Şule, sarhoşken Kuzey’in telefonunu açıp Yıldız’a cevap veriyor. Birde birlikte çektiği fotoğrafı gönderiyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 33. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Bulut, Yıldız’a saplantılı aşık çıkıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Bulut Yıldız’a Saplantılı Aşık Çıkıyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 33. bölüm 1. fragmanında; Yıldız, Kuzey’le Şule’nin birlikte olduğunu zannediyor ve ona bir kez daha güvenmemekte haklı çıktığını zannediyor. Kuzey ise, hiç bir şeyden haberi olmadan Şule’nin anlattıklarının doğru olduğunu zannediyor. Bulut, Yıldız’a karşı saplantı derecesinde aşıktır ve göğsüne onun resminin döğmesini yaptırmıştır.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 33. bölüm 1. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 32. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldız, Şule ölene kadar kızlarıyla ve babalarıyla vakit geçirmesi için oraları terk ediyor. Kendisine bir iş bulup çalışmaya başlıyor. Kuzey, Yıldız’ın çalıştığı yeri öğrenip müşteri olarak oraya gidiyor. Onu sinirlendirip işten kovdurmak için elinden geleni yapıyor. Yıldız, onu tokatlayınca işinden de oluyor.

Yıldız’ın kankası Bulut yıllar sonra onu görmeye geliyor. Onları bir arada gören Kuzey, kıskançlıktan deliriyor. Kuzey, hepten terk edildiğini düşünüp içip sarhoş oluyor. Bu fırsatı Şule değerlendiriyor. Kuzey’i sarhoşken evine götürüp yatıran Şule, onun telefonunu açıyor. Yıldız, Şule ile Kuzey’in birlikte olduğunu düşünüp sinirleniyor.

Şule, üzerine birde Kuzey’in telefonundan ikisi aynı yatakta yatarken çekilmiş fotoğrafını gönderiyor. Yıldız, yirmi yıl beklediği adamın bir de kendisine bunu yapmasına anlam veremiyor. Şule’de, Yıldız’ın restine karşılık vermiş oluyor, Bakalım bundan sonra, Yıldız’ın Kuzey’e karşı tepkisi ne olacak? Kuzey,masum olduğunu Yıldız’a ispat edecek mi?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, 33. yeni bölümüyle 26 Eylül cumartesi günü saat 20:00’da izleyicisiyle buluşacak.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şule Yine Kuzey’le Yıldız’ın Arasını Bozuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler