Ana SayfaDizilerİyi Günde Kötü Günde 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sarp Leyla'yı Kıskanacak...

İlgili Postlar

İyi Günde Kötü Günde 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sarp Leyla’yı Kıskanacak Mı?

Star Tv’nin yeni gözde dizisi İyi Günde Kötü Günde, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Leyla, patronunun kızı Melisa’nın düğün organizasyonu için toplandıklarında karşısında damat olarak kendisini düğününde terk eden Sarp’ı görüyor. Sarp, Leyla ile konuşup ondan organizasyonu yapmamasını istiyor. Leyla, büyük bir terfi aldığı halde Aslıhan hanımla konuşup istifa ettiğini söylemeye çalışıyor. Ancak, bir türlü yapamıyor. İyi Günde Kötü Günde 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sarp, Leyla’yı beraber geldiği adamdan kıskanacak mı?

Cumartesi Dizileri 2020

Sarp Leyla’yı Kıskanacak Mı?

İyi Günde Kötü Günde 3. bölüm 1. fragmanında; Sarp ile Leyla, iyice zıtlaşıyor. Leyla, Melisa ve Sarp’la birlikte yemek yemek zorunda kalıyor. Ama Leyla, o yemeğe yalnız gitmeye pek niyeti yoktur. Leyla. yemeğe kimi sevgilisi olarak götürecek. Hala Leyla’yı unutamayan Sarp, onun yanında başkasını görünce kıskanacak mı?

İşte İyi Günde Kötü Günde 3. bölüm 1. fragmanı….

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE 2. SON BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Leyla, damat olarak karşısında Sarp’ı görünce donup kalıyor. Bir süre bakışan ikili daha sonra el sıkışıyor. Leyla, bu düğün organizasyonunu nasıl yapacağını düşünürken Aslıhan hanım onu yanına çağırıyor ve yakında işin başından gideceğini, yerine oğlunu bırakacağını söylüyor. Oğlunun yerine de onun geçmesini istediğini söylüyor.

Böyle bir terfi almışken Leyla, Sarp’ın nasıl düğün organizasyonunu yapacaktır. Sarp, Leyla’ya bu organizasyonu yapmaması için evinin önüne gelip onunla konuşmak istiyor. Leyla, onun kafasından bir kova un döküyor ve sonra onunla konuşmaya gidiyor. Onun istediğini duyunca Leyla arabadan inip uzaklaşmaya çalışırken düşüyor.

Sarp, hala unutamadığı ve ayrılmak zorunda kaldığı Leyla’nın bacağını pansuman ediyor. Leyla, terfiyi falan boş verip Aslıhan hanıma istifa ettiğini söylemek istiyor. Ancak o çok yoğun olduğun ve Melisa’ya düğün yerini göstermesini istiyor. Melisa, düğün yerini beğenmiyor ve gezerken havuza düşüyor.

Sarp, Leyla’nın düğün organizasyonu yapmaması için Leyla’yı şikayet ediyor. Bunu öğrenen Leyla, istifadan vazgeçip organizasyonu yapmaya karar veriyor. Bu durumu öğrenen Sarp, ne yapacağını bilemiyor.

 İyi Günde Kötü Günde 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sarp’ın Sakladığı Fotoğrafı Melisa Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler